Merken kunststof kozijnen

Benitech verkoopt uitsluitend A-merken kunststof kozijnen. Kwaliteit staat bij Benitech hoog in het vaandel zowel voor de dienst die wij leveren als het product dat wij aanbieden.

Omdat wij altijd voor kwaliteit gaan, bieden wij uitsluitend merken kunststof kozijnen aan van hoge kwaliteit met 20 jaar garantie voor een schappelijke prijs. De merken kunststof kozijnen die wij aanbieden als Benitech zijn Veka en Schüco. Deze merken excelleren op een aantal vlakken ten opzichte van de andere merken en staan garant voor kwaliteit. Met Benitech kunststof kozijnen zit u dus altijd goed.

Om uw keuze gemakkelijker te maken worden de kenmerken van Veka en Schüco hieronder nader toegelicht.

Schüco

Schüco is het meest gerenommeerde merk in de kozijnen wereld en laat andere merken kunststof kozijnen achter zich. Bij Schüco staan de aspecten comfort, design, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Ook staan de kunststof kozijnen van Schüco bekend om de onderhoudsvriendelijkheid en zijn ze goed beschermd tegen alle invloeden van buitenaf.

Veka

Ook Veka past naadloos in het rijtje van merken kunststof kozijnen die zijn sporen heeft verdiend in de kunststof kozijnen wereld. Veka richt zich volledig op de ontwikkeling van kunststof kozijnen met als resultaat hoge kwaliteitsstandaarden. Ook zijn de kunststof kozijnen van Veka 100% recyclebaar.

Kunststof kozijnen van Benitech

Buiten het feit dat het merk van kunststof kozijnen belangrijk is. zijn er meerdere factoren die voor de uiteindelijke kwaliteit zorgen. Wanneer u kiest voor een bepaald merk, kiest u voor het merkprofiel, vervolgens worden deze in onze eigen fabriek verwerkt tot kunststof kozijnen die speciaal op maat gemaakt worden voor u. Vervolgens worden deze door onze VCA-gecertificeerde monteur geplaatst en bent u zeker van een goede montage van de kunststof kozijnen. Neem gerust contact met ons op!

Kiest u voor kwaliteit en zekerheid, dan kiest u voor de merken Schüco of Veka van Benitech. Als u het onderstaande formulier invult, neemt een van onze collega’s contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis én een gratis offerte.

Voordelen Benitech

Het beste merk kunststof kozijnen koopt u bij Benitech!

Het beste merk kunststof kozijnen inclusief montage, volledige afwerking en 20 jaar garantie. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico