De nationale BENITECH speurtocht

Kent u iemand die ook van de vele voordelen van kunststof kozijnen wil genieten? Geef ons de gegevens door en pak die €300,-*

*De cheque is enkel geldig wanneer er sprake is van een aankoop. De vergoeding wordt uitgekeerd als wij de waardecheque en/of de gegevens van de klant die u aandraagt, VOOR het eerste bezoek van één van onze adviseurs hebben ontvangen. Er kan nadat de eerste afspraak heeft plaatsgevonden GEEN aanspraak meer gedaan worden op de vergoeding. Klantgegevens die na het bezoek van een BENITECH adviseur worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen en maken geen aanspraak op de vergoeding. Na plaatsing wordt uw vergoeding gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. De vergoeding bedraagt €25,- per eenheid met een maximum van €300,- per geplaatste woning.

Ja, ook ik doe mee aan de actie!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico