Onderdelen kunststof kozijnen

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u uitgebreide informatie geven over de onderdelen van kunststof kozijnen.

De onderdelen

Een kunststof kozijn profiel bestaat natuurlijk uit veel verschillende onderdelen. Het belangrijkste onderdeel van een kunststof kozijn is het gehele profiel van het kozijn. In totaal zijn er twee verschillende kozijnprofielen verkrijgbaar. Het vlakke en het verdiepte kozijn profiel. Het vlakke kozijnprofiel is stelselmatig uit de markt verdwenen, dit is tegenwoordig uitsluitend nog terug te vinden in de oude kozijnen. Daarentegen is het verdiepte kozijn profiel de laatste jaren ontzettend in populariteit gestegen. Hiernaast zorgt het verdiepte profiel voor een betere aansluiting en dit resulteert in een verbeterde kwaliteit en rentabiliteit.

Het materiaal

Kunststof staat er om bekend dat het kwalitatief duurzaam materiaal is. Het materiaal is in aanschaf zeer goedkoop en het beschikt over een lange levensduur. Kunststof vergt ook weinig onderhoud. Een halfjaarlijkse schoonmaakbeurt is al voldoende om kunststof in top conditie te houden.

Het vervangen en herstellen is bij kunststof ook zeer goed mogelijk. Echter het herstellen van kunststof ligt soms net iets anders. Mocht uw kunststof kozijn licht beschadigd zijn dan is een reparatie natuurlijk mogelijk. Indien het kunststof kozijn heviger beschadigd is, is een reparatie helaas niet mogelijk. Kunststof valt niet gemakkelijk te herstellen

Het vervangen van onderdelen van kunststof kozijnen komt niet vaak voor. Dit omdat de kwaliteit van kunststof kozijnen er de laatste jaren flink op vooruit is gegaan. Mocht er wel een onderdeel vervangen moeten worden kunt u altijd contact opnemen met een van onze service medewerkers, of u kunt het onderstaande contactformulier invullen.

Waarom kiezen voor Benitech?

Kunststof kozijnen van Benitech kopen?

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico