Prijsverschil aluminium en kunststof kozijnen

Als u voor de keuze staat tussen het aanschaffen van aluminium of kunststof kozijnen kan deze keuze moeilijk zijn. Een vergelijking op basis van prijs kan u helpen bij het maken van een keuze.

Bij Benitech Kozijnen verkopen we uitsluitend kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit die wij in onze eigen fabriek passend maken voor uw woning. Hoogstwaarschijnlijk bent u op deze pagina gekomen aangezien u nieuwsgierig bent naar het prijsverschil tussen aluminium en kunststof kozijnen. Hierover vertellen wij u graag meer!

Een belangrijk onderdeel in het keuze proces tussen verschillende materialen is het prijsverschil tussen aluminium en kunststof kozijnen. Naast alle andere voordelen die kunststof kozijnen te bieden heeft ten opzichte van aluminium kozijnen is de aanschafprijs van kunststof kozijnen een stuk goedkoper. Het prijsverschil tussen aluminium en kunststof is te weerleggen op de hoge grondstofprijs van aluminium. Aluminium kozijnen zijn vaak dan ook wel 30% duurder dan kunststof kozijnen. Dit zal u dus ook merken in de aanschafprijs.

Kunststof kozijnen van Benitech

Bij Benitech wordt u geheel ontzorgt in het gehele proces. Wij regelen alles van A tot Z voor u zodat u zorgeloos kunt genieten van uw kunststof kozijnen. Voordat we het proces beginnen komt er altijd een specialist bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zal de specialist een vrijblijvende offerte voor u maken. Als u akkoord gaat met de offerte wordt het kunststof profiel in onze eigen fabriek op maat gemaakt. Vervolgens worden de kunststof kozijnen door VCA-gecertificeerde monteurs geplaatst. Na plaatsing lopen wij samen met u nog even langs het eindresultaat. Bent u tevreden? Dan zijn wij ook pas tevreden.

U kunt nu ook tijdelijk profiteren van onze actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren.

Voordelen Benitech

  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech Betaalplan
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Neem contact met ons op!

Wilt u ook een vrijblijvend advies gesprek en een aanbieding op maat? Neem dan contact met ons op door ons te bellen op 0886001357 of vul ons contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico