Reinigen kunststof kozijnen

Het reinigen van kunststof kozijnen is een terugkerend thema dat jaarlijks gedaan dient te worden voor een mooi aanzicht van uw woning en voor een langere levensduur van uw kunststof kozijnen.

Het reinigen van kunststof kozijnen is zéér eenvoudig. Kunststof kozijnen weren stof en vuil. Daarom volstaat het om de kozijnen te reinigen met een zachte vochtige spons en water. Van belang is dat u geen chloorhoudende producten gebuikt zoals bleekwater.

HR++ glas reinigen

Naast het reinigen van kunststof kozijnen is het ook van belang om het glas te reinigen. Deze week krijgt u bij de aanschaf van uw kunststof kozijnen gratis HR++ glas met horren! Het HR++ glas reinigen is net als kunststof kozijnen reinigen ook een eenvoudig werkje dat niet veel energie vergt. Aller eerst dient u het eventuele aanwezige zand te verwijderen met water. Zodoende voorkomt u wrijving tussen het zand en het HR++ glas. Vervolgens is het van belang dat u het glas schoonmaakt met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Achteraf is het altijd aan te raden om de ramen nog een keer af te spoelen met water.

Belang reinigen van kunststof kozijnen

Misschien wel het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat kunststof kozijnen onderhoudsvriendelijk zijn. Dit wil niet zeggen dat u er niks meer voor hoeft te doen. Het halfjaarlijks reinigen van de kunststof kozijnen volstaat al voor een langere levensduur van de kunststof kozijnen.

Voordelen Benitech

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen kopen?

Ook geen zin meer in het terugkerende onderhoud van houten kozijnen? Kies voor onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen! We komen graag bij u thuis langs voor een adviesgesprek en aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico