Roto en Führ beslag kunststof kozijnen

Roto en Führ zijn de beste merken als het op sloten en beslag aankomt en daarom worden al onze kunststof kozijnen daarmee afgewerkt.

Wat houdt beslag van kunststof kozijnen in?

Beslag staat voor de scharnieren, sloten en alles wat nodig is voor het functioneren van uw kozijn, zoals het bedieningsmechanisme van een draai-kiep raam. Beslag wordt ook wel de vulling van het kozijn of hang- en sluitwerk genoemd. Met het beslag is het mogelijk om aanzienlijk te besparen op uw kosten door er nu wat meer geld in te investeren. Daarom leveren wij alleen deze top producten!

Roto, het meest gebruikte draai-kiep beslag ter wereld

Roto maakt al sinds 1935 draai-kiep systemen en is een van de beste in de markt. Wij leveren dit graag want dit betekent voor u vele jaren gebruiks plezier. Roto is gevestigd in Duitsland en werkt met de bekende efficientie aan een goede afsluiting van uw deuren en kozijnen. Zo passen zij een bescherming van 3 lagen toe op hun beslag met een speciale nano coating. Deze bescherming bevat geen schadelijke stoffen zoals chroom VI. Mede dankzij deze coating gaat dit beslag vele jaren langer mee dan de goedkopere merken.

Führ, al 150 jaar kwaliteit

De sloten en beslag van Führ worden al sinds 1859 gemaakt in Duitsland met de bekende hoogstaande duitse kwaliteit. Zelfs met 150 jaar ervaring zijn ze nog steeds dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit zodat een lange levensduur wordt gegarandeerd.

Goedkoop beslag en sloten

Goedkoop beslag zorgt voor goedkopere kozijnen, dat ontkennen wij niet. U denkt dan dat u kwaliteit in huis heeft maar na een paar jaar wordt u geconfronteerd met de gevolgen en de kosten – kapotte mechanismen en scharnieren en onderdelen die nergens te krijgen zijn. Ramen die tochten langs de afdichtingen. Hoge kosten voor een monteur. Om dit te voorkomen leveren wij alleen een goed gevuld kozijn met het beste beslag. Zo heeft u over de hele levensduur van het kozijn de laagste kosten en het hoogste comfort. Overigens bieden wij ook betaling met een maandelijks bedrag aan.

Geld besparen op uw stookkosten met beslag?

Met dit betere beslag bespaart u op de lange termijn omdat de afsluiting van het raam stabieler is. In de loop der jaren blijft de afdichting beter en blijft u dus besparen op uw stookkosten.

Veiligheid en geld besparen op uw verzekering

Omdat al ons beslag voorzien is van twee sterren SKG keurmerk is er een grote kans dat u in aanmerking komt voor een korting op uw verzekeringspremie. Mooi meegenomen natuurlijk! Voor u betekent dit ook dat u zeker weet dat het beslag voldoet aan hoge veiligheidseisen en het predicaat zwaar inbraakwerend heeft gekregen.

Kunststof kozijnen met Roto en Füh beslag kopen?

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Na afloop ontvangt u een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico