Uw huis extra veilig - ontdek onze tips!

Nu nóg meer tips om uw huis veiliger te maken! Heeft u onze voorgaande 8 tips ook al gelezen?

Naast ervoor te zorgen dat het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Woning en de andere 8 tips voor een veilig huis uit onze blog, zijn er nog een aantal tips om u te helpen bij het veilig maken van uw woning.

  1. Start een Whatsappgroep met de buren. Binnen een Whatsapp-groep met uw buren kunt u snel en makkelijk gegevens uit wisselen, wanneer u een verdacht persoon of gevaar signaleert. Op deze wijze worden buurtbewoners actief betrokken bij inbraakpreventie. Een Whatsapp-groep verlaagt het aantal woninginbraken aanzienlijk.
  2. Registreer uw spullen! Op deze wijze is de kans groter dat de daders gepakt worden en u uw spullen terug krijgt.
  3. Aanmelden bij Burgernet zorgt ervoor dat u samen met de gemeente en politie werkt aan de veiligheid bij u in de buurt. Hoe meer mensen binnen uw gemeente deelnemen aan Burgernet, des te groter is de kans dat een verdacht persoon wordt opgespoord door de politie.
  4. Doe een Veilig Wonen Scan.
  5. Plaats inbraakvertragend glas. Dit glas bevat meerdere lagen glas met folie tussen de glaslagen. Bij breuken in het glas blijven de scherven op hun plek zitten. De inbreker is nu langer bezig met inbreken, waardoor de kans groot is dat deze de inbraakpoging zal stoppen.
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico