Schoonmaken kunststof kozijnen

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is van belang om de levensduur van uw kunststof kozijnen te verlengen. Het schoonmaken van kunststof kozijnen volstaat al als het twee keer per jaar gebeurt.

Buiten het feit dat het de levensduur van uw kunststof kozijnen verlengt, zorgt het ook voor een mooiere uitstraling van uw huis. Benitech is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in kunststof kozijnen en informeert u hier graag nader over.

Het belang van schoonmaken van kunststof kozijnen

Hoewel kunststof kozijnen onderhoudsvriendelijk van aard zijn, is het periodiek schoonmaken van kunststof kozijnen van belang. Door het schoonmaken wordt de levensduur verlengd, kunnen de kozijnen beter tegen weersinvloeden en het aanzicht van het huis wordt beter. Het schoonmaken geldt voor de binnen- en buitenzijde. Voornamelijk is het belangrijk om in de keuken uw kunststof kozijnen te reinigen. Hier is doorgaans de meeste damp en aanslag terug te vinden op uw kozijn.

Hoe kunststof kozijnen schoonmaken

Voor het schoonmaken van kunststof kozijnen hoeven er geen chemische producten aan te pas te komen. Warm water met zeep of afwasmiddel volstaat al tijdens het schoonmaken. Na het schoonmaken van de kunststof kozijnen is het van belang om de kunststof kozijnen af te spoelen met lauw water. Het droogmaken van de kunststof kozijnen hoeft niet. Ook zijn er bij bouwmarkten en specialisten speciale soorten wax voor kunststof kozijnen te koop. Wij verkopen dit zelf niet maar raden wel aan om uitsluitend wax aan te schaffen wat uitsluitend bestemd is voor kunststof kozijnen.

Voordelen Benitech

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Ja, ik wil ook profiteren!

Wilt u meer informatie over kunststof kozijnen en wat Benitech hierin voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico