Soorten kunststof kozijnen

Als officiële dealer van Veka en Schüco kunststof kozijnen hebben wij een breed aanbod soorten kunststof kozijnen.

Benitech Kozijnen is al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatiespecialist van Nederland. We beschikken over onze eigen kozijnproductie in Nederland waardoor we onze kunststof kozijnen altijd volledig op maat kunnen maken voor u.

Elk merk heeft verschillende soorten kunststof kozijnen

Bij Benitech werken wij uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Deze twee Duitse merken staan beide bekend om de A-kwaliteit van de kunststof kozijnen. Voor beide merken geldt dat u kunt kiezen uit verschillende soorten kunststof kozijnen. Er zijn namelijk verschillende kunststof kozijnen profielen. Schüco heeft bijvoorbeeld de Schüco Corona serie. Deze verdiepte kozijnprofielen zijn niet alleen duurzaam en goed isolerend, maar zorgen ook nog eens voor een uitstekende afwerking. Veka heeft de Veka Softline in het assortiment. Dit profiel zorgt voor een optimale energiebesparing, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra stabiliteit.

Soorten kozijnen
Merk en profiel
Soort kozijn
Veka kunststof kozijnen
Veka Softline 82NL
Verdiept profiel
Schüco kunststof kozijnen
Schüco Corona
Verdiept profiel
Schüco kunststof kozijnen
Schüco LivIng
Vlak profiel

De indeling van een kozijn

Dat kunststof kozijnen in vele verschillende soorten te verkrijgen zijn heeft ook te maken met de indeling van het kozijn. Bij het indelen van het raamkozijn zijn er namelijk veel verschillende opties mogelijk. De indeling van het kozijn is helemaal uw eigen keus. Wanneer u kiest voor vaste delen of een of meerdere bewegende delen, dan is dat mogelijk. Hierbij moet u denken aan een vast raam, draai kiep raam of valramen. Ook is het invoegen van glasroeden in uw kozijn mogelijk. Er zijn zoals u ziet tal van opties mogelijk om uw eigen kozijn samen te stellen. Daarom sturen wij altijd graag een van onze adviseurs bij uw langs om alle opties met u door te nemen.

Zoals u wellicht al door heeft, heeft Benitech een ruim aanbod in verschillende soorten kunststof kozijnen. Ook zijn er veel mogelijkheden in de kleuren van de kunststof kozijnen. Bij Benitech profiteert u nu tijdelijk van onze actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren bij afname van kunststof kozijnen.

De voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Officiële dealer Veka en Schüco
  • Eigen kozijnproductie in Nederland
  • Eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Het perfecte soort kunststof kozijn voor u!

Heeft u hulp nodig bij het kiezen uit de verschillende soorten kunststof kozijnen of weet u het al en wilt u een vrijblijvende aanbieding op maat? Door het invullen van onderstaand contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico