Soorten ramen

U kunt uit verschillende soorten ramen voor de indeling van kunststof kozijnen kiezen. Hieronder volgt een opsomming van de verschillende soorten ramen en de toepassingen / eigenschappen daarvan.

U heeft zelf de keuze uit het soort raam dat het beste bij uw wensen past (als de technisch inmeter hier akkoord voor geeft). Tijdens onze kozijnenactie krijgt u het HR++ en de horren gratis bij uw bestelling! Belt u 088 600 1357 voor aanvullende informatie over de mogelijkheden.

Soorten ramen

Vaste ramen

Prijstechnisch zijn dit de aantrekkelijkste soorten ramen omdat er geen hang- en sluitwerk of stijlen in het kozijn geplaatst hoeven te worden. Vaste ramen zijn ramen die niet geopend kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat vaste ramen om diezelfde reden minder inbraakgevoelig zijn . Vaste ramen worden vaak voor de benedenverdieping gebruikt.

Draai kiep ramen

De draairichting van verschillende soorten draai kiep ramen zal altijd naar binnen zijn. Draai kiep ramen kunnen door de gehele woning worden toegepast. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), hierdoor wordt een hoge mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

Alle soorten draai kiep ramen hebben een extra ventilatiestand!

Kiep of val raam

Val ramen zijn naar binnenvallende ramen, het grote voordeel hiervan is dat er geen regen door naar binnen kan komen. Vaak zijn dit kleinere ramen die zeer geschikt zijn om de ruimte te kunnen ventileren. Valramen worden vaak gebruikt voor ruimtes zoals het toilet, keukens, en schuren.

Waarom bestelt u uw kozijnen bij Benitech?

  • Nu GRATIS HR++ Glas & Horren bij uw aankoop!
  • Bespaar tot 30% op uw energierekening
  • Bepaal zelf de indeling van uw ramen
  • Leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren
  • Montage op kunststof stelkozijnen

Profiteer nu nog van de actie!

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Direct contact? Bel ons op 088 600 1357

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico