Subsidie kunststof kozijnen 2019-2020

Update: Deze subsidie is op 31-12-2020 verlopen, u kunt dus geen gebruik meer maken van de SEEH. In 2024 is er echter wel een andere subsidie beschikbaar.

U kunt gelukkig gewoon nog subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen, zoals kunststof kozijnen met HR++ glas. Dit kan via de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing.

Vanaf 2 september 2019 is het weer mogelijk om de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan te vragen. Dit is mogelijk wanneer u zowel de eigenaar als de bewoner van het huis bent. De maatregelen waarvoor u de subsidie aanvraagt, dienen in de periode 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020 te zijn uitgevoerd.

Om in aanmerking te komen voor deze energiebesparende maatregelen dient u 2 of meer energiebesparende maatregelen te nemen. De volgende maatregelen vallen onder de subsidie:

  • spouwmuurisolatie;
  • dakisolatie;
  • vloerisolatie;
  • gevelisolatie;
  • hoogrendementsglas.

In deze onzekere tijden wordt u financieel extra geholpen om uw woning tóch te verduurzamen. De subsidiebedragen zijn nu namelijk tijdelijk verhoogd!

Voorwaarden subsidie kunststof kozijnen 2019-2020

Om in aanmerking te komen, zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Enkele belangrijke voorwaarden zijn:

  • minimale isolatiewaarden en oppervlakte-eis per woningtype;
  • de subsidie is niet eerder gebruikt voor dezelfde woning.
  • u bent eigenaar van de woning én de woning is uw hoofdverblijf;
  • de subsidie is aangevraagd nadat de maatregelen uitgevoerd én betaald zijn.

Subsidie aanvragen

U kunt de subsidie aanvragen via de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland.

Kunststof kozijnen van Benitech

De isolerende kunststof kozijnen van Benitech met HR++ glas vallen ook onder de energiebesparende maatregelen. Als u uw kozijnen aanschaft bij Benitech én nog een andere energiebesparende maatregel neemt, komt u dus al in aanmerking voor de subsidie!

Aanbieding op maat ontvangen voor kunststof kozijnen?

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een aanbieding op maat en meer informatie. Als u deze week het contactformulier invult, profiteert u nog van onze speciale kunststof kozijnen actie!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico