Subsidie voor kunststof kozijnen

Wat houdt de subsidie voor kunststof kozijnen precies in en welke kunststof kozijnen komen dan eigenlijk in aanmerking?

U zult het vast wel eens voorbij hebben horen komen: subsidie voor kunststof kozijnen. Dit betreft dan meestal de RVO subsidie ISDE (Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing).

De subsidie voor kunststof kozijnen

Dat de subsidie voor kunststof kozijnen op deze manier wordt verwoordt, is eigenlijk een beetje kort door de bocht. De subsidie voor kunststof kozijnen (die valt onder de ISDE) is namelijk alleen aan te vragen als óók het glas wordt vervangen. Het gaat om één isolerend geheel. Alleen het aanschaffen van kozijnen zonder glas is dus niet voldoende voor de subsidie.

Hoeveel subsidie voor kunststof kozijnen met isolerend glas u ontvangt is afhankelijk van een tweetal factoren:

  • Wat is de isolatiewaarde?
  • Om hoeveel m² gaat het?

Per m² zult u (afhankelijk van de isolatiewaarde) minimaal €23,- tot maximaal €150,- subsidie voor kunststof kozijnen ontvangen. Wilt u precies weten hoeveel subsidie u zult ontvangen van uw project? Gebruik dan de rekentool van de RVO.

De voorwaarden voor geschikte kunststof kozijnen

Zoals u zult begrijpen is de subsidie voor kunststof kozijnen niet zomaar voor elk willekeurig kozijn aan te vragen. Er zijn natuurlijk wel voorwaarden aan verbonden.

  • De isolatiewaarde (U-waarde) voor isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas is gelijk aan of lager dan 1,2.
  • De isolatiewaarde (U-waarde) voor kunststof kozijnen met HR+++ glas is gelijk aan of lager dan 0,7.

Naast de voorwaarden voor kunststof kozijnen zijn er ook nog een aantal andere voorwaarden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de voorwaarde dat de kozijnen geplaatst moeten worden door een bedrijf en dat de maatregelen worden genomen in het huis waar u eigenaar van bent en wat ook uw hoofdverblijf is. Voor meer informatie over de ISDE subsidie 2024 en de voorwaarden kunt u verder lezen op onze subsidiepagina.

Geïnteresseerd in subsidie voor kunststof kozijnen?

Start dan nu met het oriënteren op kunststof kozijnen en koop dit jaar uw nieuwe kozijnen! Bij Benitech Kozijnen kunt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis plannen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over onze kunststof kozijnen en de subsidie mogelijkheden. Na afloop ontvangt u een vrijblijvende aanbieding op maat voor uw nieuwe kunststof kozijnen met HR-glas. Daarnaast profiteert u bij ons van een aantrekkelijke voordelen.

De voordelen van Benitech Kozijnen:

  • We maken enkel en alleen gebruik van klasse A materialen.
  • Veka en Schüco kunststof kozijnen van topkwaliteit met 20 jaar garantie.
  • U doet geen aanbetaling en betaalt dus pas na montage.
  • Alles in eigen beheer: u doet zaken met één partij.
  • Profiteer tijdelijk nog van onze speciale kunststof kozijnen actie.

Kunststof kozijnen aanbieding op maat

Benieuwd naar uw persoonlijke aanbieding? Bel ons op 088 600 1357 of vul het contactformulier in en we nemen contact met u op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico