Veka Softline kozijnen

De nieuwe kozijnen serie van Veka heet Softline 82 NL. Dit innovatieve en vernieuwde kozijnprofiel heeft een aantal aantrekkelijke voordelen. Met Veka Softline 82 NL bent u klaar voor de toekomst.
Veka Softline kunststof kozijn profiel, ons best verkochte profiel

Geld besparen met de nieuwste Veka Softline kozijnen

Genieten van optimale energiebesparing, een zeer lange levensduur en extra stabiliteit. Daarnaast kiest u met deze innovatieve kozijnen voor een maximale besparing en ultiem woongenot. De kosten van de schilder zijn verleden tijd daarvan kunt u lekker op vakantie of iets anders leuks doen.

Veka kozijnen verlagen uw maandelijkse kosten

Wilt u extra besparen op uw stookkosten en er toch warmpjes bij zitten? Dan bieden Veka kozijnen de beste oplossing. Door toepassing van de vernieuwde meerkamertechnologie bereikt de veka softline serie de hoogste energie efficiëntie. Met een thermische U waarde tot maximaal 0,70W/(m²K) weet u zeker dat u er comfortabel bij zit. Zo bespaart u elke maand tot wel 30% op uw energiekosten! Vraag een vrijblijvende aanbieding aan en begin met besparen.

Uitstekende isolatie en meer

De oplossing voor het isoleren van geluid, wind en warmte vindt u in de softline serie. Een woning voorzien van sofline kozijnen met bijpassend isolatie glas verhoogt de waarde van uw woning. Het energielabel van uw woning zal natuurlijk óók positief worden beïnvloedt. Doordat er rekening is gehouden met alle weersinvloeden is er een profiel ontwikkeld dat de hoogste isolatie waardes voor een leven lang waarborgt. De stalen extra stalen versterkingen in het profiel zorgen voor een uitzonderlijke lange levensduur en extra stabiliteit. De indelingen van de ramen in uw kozijnen bepaalt u natuurlijk zelf.

100% recyclebaar en milieubewust

Oude kunststof kozijnen worden verzameld in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Vanaf deze punten gaan de oude kozijnen naar één van de VEKA recyclefabrieken. Alle materialen worden gescheiden en wat er overblijft is een zuivere kunststof (PVC). Dit vormt de grondstof waarvan uw nieuwe Softline kozijnen gemaakt worden. Bij het recycleproces komen geen stoffen vrij. Er is sprake van een gesloten kring in het proces.

Wees er snel bij: profiteer van onze EK-actie!

Scoor uw nieuwe kozijnen!

Zolang Nederland deelneemt aan het EK-voetbal, profiteert u nog van onze exclusieve EK-actie met korting én leuke giveaways.

Scoor nu uw nieuwe kozijnen - Benitech Kozijnen EK voetbal actie 2024

Nieuwe kozijnen per maand betalen

Bij Benitech begrijpen we dat het renoveren van uw ramen, deuren en kozijnen financieel niet altijd op het juiste moment komt. Bij ons kunt u in lage maandelijkse termijnen betalen of u kiest om in één keer te betalen na montage. Zo kunt u direct beginnen met het besparen op uw energie- en schilderkosten. Het bekende Benitech betaalplan maakt dit voor u mogelijk. Samen met u kijken onze specialisten naar de voordeligste oplossing voor uw renovatie.

Wilt u ook geld besparen met Veka Softline 82 NL?

We helpen u graag om te beginnen met besparen. Vult u ons contactformulier in en we nemen vandaag nog contact met u op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico