Verbeter het aanzicht van uw woning met een kunststof deur van Benitech

Een kunststof deur bepaald voor een groot deel het aanzicht van uw woning. Bij ons weet u zeker dat u slaagt in het kopen van een nieuwe kunststof deur.

Om voor u de keuze voor een kunststof deur iets gemakkelijker te maken heeft u bij Benitech keuze uit 300 verschillende soorten, kleuren en modellen.

Voordelen van kunststof deuren van Benitech

Bij Benitech waarborgen we de kwaliteit van al onze kunststofWoning inbraak producten die wij verkopen. Zo zijn al onze kunststof deuren zwaar inbraakwerend en hebben een dikte van 90 mm. Tijdens het productieproces in onze eigen fabriek worden de deuren verzwaard met een stalen frame en voorzien van hang- en sluitwerk gecertificeerd met het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bij Benitech koopt u een kunststof deur waar een inbreker zich liever niet aan waagt. Daarnaast profiteert u natuurlijk ook van alle andere voordelen die kunststof te bieden heeft:

  • Kunststof kozijnen isoleren super goed
  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk
  • U hoeft nooit meer u kozijnen te schilderen
  • Kunststof is in vergelijking met andere soorten goedkoop
  • Kunststof is zwaar inbraakwerend

Wij geven graag advies over uw kunststof deur

Als u meer wilt weten over onze kunststof deuren kunt ons gerust bellen of het onderstaande formulier invullen. Onze afspraakplanners zullen een afspraak bij u thuis inplannen op een voor u gewenst tijdstip. Tijdens dit gesprek met onze adviseur worden alle wensen en mogelijkheden besproken. Op basis van dit gesprek kan onze adviseur een offerte op maat maken.

Voor meer informatie over onze kunststof voordeuren en inspiratie voor uw nieuwe kunststof voordeur kunt u ook onze voordeurenpagina bekijken. Door heel Nederland zijn inmiddels deuren van Benitech te vinden.

Hele woning al klaar vanaf €49,- per maand

Adviesgesprek kunststof deuren en kozijnen

Zet ook de eerste stap voor het verbeteren van het aanzicht van uw woning en plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico