Was voor kunststof kozijnen

Benitech is al ruim 20 jaar de gevelrenovatiespecialist van Nederland. Daarom informeren wij u graag nader over de verschillende mogelijkheden van was voor kunststof kozijnen.

Wanneer u op het punt staat, of al in het bezit bent van kunststof kozijnen bent u hoogstwaarschijnlijk bekend met de onderhoudsvrije kenmerken van kunststof kozijnen. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeven kunststof kozijnen niet elke 3 tot 5 jaar opnieuw geschilderd te worden. Het onderhoud van kunststof kozijnen is al voldoende wanneer dit elk halfjaar plaatsvindt met behulp van een huishoudmiddel. Lees hier meer over het bestellen van kunststof kozijnen!

Het schoonmaken van kunststof kozijnen

Het schoonmaken en onderhouden van de kunststof kozijnen is op twee manieren mogelijk. Het kan worden schoongemaakt door middel van een huishoudmiddel met een sopje. Hiermee verwijdert u gemakkelijk de bovenste laag vuil van het kozijnprofiel. Hierdoor zien uw kozijnen ervan buitenaf na een snelle schoonmaakbeurt er weer als nieuw uit. Ook de binnenzijde van uw woning moet u niet vergeten. Hier moeten vooral de kozijnen in de keuken elk halfjaar worden gereinigd. Dit vanwege de aanslag van het koken.

Het schoonmaken met behulp van wax. Een geschikte soort wax is te verkrijgen bij een bouwmarkt of een specialist bij u in uw buurt. Wij verkopen zelf echter geen wax. Het schoonmaken met een geschikte wax heeft als voordeel dat uw kozijn hierna wordt voorzien van een extra laag bescherming tegen vuil. Deze laag creëert een weerstand waardoor vuil zicht niet meer zo gemakkelijk hecht aan uw kozijn. Let wel op! Er staan ook meerdere artikelen online dat het gebruik van auto wax of wasbenzine ook geschikt is. Echter kan dit na lange tijd de kleur van uw kunststof kozijnen aantasten.

Kunststof kozijnen bij Benitech

Bij Benitech zijn wij gespecialiseerd in kunststof kozijnen van de A-merken Veka en Schüco. Bij ons ontvangt u altijd een gratis en vrijblijvend advies op maat. Mocht u verder vragen hebben over het onderhouden van kunststof kozijnen of dergelijke vragen aan ons hebben. Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bekijk hier ons stappenplan!

Alle voordelen op een rijtje!

Plan uw gratis adviesgesprek voor nieuwe kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Bij Benitech bieden we een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om u te helpen de perfecte keuze te maken. Vul het contactformulier in en plan direct uw afspraak met onze deskundige adviseurs!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico