Afwerking kunststof kozijnen

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe kunststof kozijnen goed gemonteerd én afgewerkt worden. Alleen met de juiste afwerking zal het totaalplaatje van uw nieuwe kunststof kozijnen er namelijk goed uitzien.

Wanneer u nieuwe kunststof kozijnen bij Benitech aanschaft, worden de kozijnen door ons gemonteerd én volledig afgewerkt aan zowel de binnen- als buitenzijde.

Binnen- en buitenafwerking

Voor de binnen- en buitenafwerking maakt Benitech gebruik van de beste materialen. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeren dat onze kunststof kozijnen inclusief montage van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Voor de binnen afwerking wordt onder andere gebruik gemaakt van kunststof lijsten. Deze lijsten zorgen voor een perfecte binnen afwerking. Verder wordt voor de buitenafwerking een rubberen waterkering gebruikt. Deze waterkering zorgt ervoor dat er geen water in de bouwkundige aansluiting kan komen.

Daarnaast plaatst Benitech de kozijnen op kunststof stelkozijnen (indien mogelijk). Deze montagewijze zorgt ervoor dat de buitenafwerking er ook netjes uitziet. Daarnaast zorgt plaatsing op stelkozijnen ervoor dat zowel tocht, geluid als vocht worden tegengehouden. Belangrijk punt hierbij is het materiaal van de stelkozijnen. Benitech maakt gebruik van kunststof stelkozijnen (als dit bouwtechnisch mogelijk is, de bouwtechnisch specialist zal uw situatie bekijken en de beste montagewijze bepalen). Dit heeft onder andere als voordeel dat het stelkozijn niet aangetast wordt door weersinvloeden.

Algemene afwerking

Bij Benitech worden de kunststof kozijnen altijd volledig afgewerkt. Dit betekent dat uw kozijnen ook worden voorzien van een vensterbank en horren. Daarnaast zullen er slotjes op de ramen worden gemonteerd en eventueel worden ook roosters geplaatst.

Voorbeelden afwerking Benitech

Uw kozijnen zien er goed uit aan zowel de binnen- als buitenkant.

Uw kozijnen worden voorzien van vensterbanken.

Uw ramen hebben slotjes en eventueel roosters

Uw kozijnen worden voorzien van horren

Meer informatie over de afwerking

Dit is slechts een beperkte uitleg van de afwerking die Benitech toepast. Bent u benieuwd naar de volledige afwerking van kunststof kozijnen van Benitech? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over tijdens een gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek ontvangt u ook meteen een aanbieding op maat. Daarnaast kunt u nu nóg voordeliger genieten van onze kunststof kozijnen inclusief afwerking. Als u deze week een afspraak maakt, ontvangt u namelijk gratis HR++ glas én horren bij aankoop.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
  • Werken met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage, zo loopt u geen onnodig risico
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Aanbieding op maat kunststof kozijnen

Bij Benitech Kozijnen zorgen we voor een nauwkeurige afwerking van uw nieuwe kunststof kozijnen zodat u optimaal kunt genieten. Vraag nu uw aanbieding op maat aan en profiteer van de voordelen!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico