Betaal uw kunststof kozijnen in termijnen

De dure decembermaand is weer aangebroken. Dit lijkt geen goede maand om een aanschaf zoals kunststof kozijnen te doen, of toch wel? Met het Benitech Betaalplan betaalt u in maandelijkse termijnen!

Vaak wordt er in december niet aan gedacht om nieuwe kozijnen aan te schaffen. Met alle feestdagen wilt u natuurlijk niet ook nog eens geld uitgeven aan nieuwe kunststof kozijnen, ook al heeft u die eigenlijk wel echt nodig. Hierdoor heeft u ook het komende jaar nog veel hinder van uw oude kozijnen, terwijl dat niet nodig is. Met het Benitech Betaalplan kunt u namelijk in december uw kozijnen aanschaffen zonder meteen veel geld kwijt te zijn.

U betaalt slechts €49 per maand!*

Met ons betaalplan heeft u al vanaf €49 per maand nieuwe kozijnen in huis inclusief montage en volledige afwerking. Of u nu slechts een gedeelte van uw woning renoveert of uw gehele woning, u kunt te allen tijde gebruik maken van het betaalplan. Grote voordelen van het Benitech Betaalplan zijn:

  • het is goedkoper dan kozijnen leasen;
  • vaak is het fiscaal aftrekbaar;
  • er is geen sprake van een boeteclausule;
  • u heeft de mogelijkheid om eerder af te lossen;
  • u kunt het gebruiken bij de voorfinanciering van een eventueel later af te sluiten hypotheek.

Als u geïnteresseerd bent in ons Benitech Betaalplan kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij kijken samen met u naar uw financiële situatie en uw wensen wat betreft de nieuwe kunststof kozijnen. Zo kunnen zij u voorzien van een advies op maat en weet u precies wat u per maand kwijt bent voor de renovatie die u wilt uitvoeren.

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk dan het stappenplan voor financieren.

* Let op, geld lenen kost geld.

Waarom nu uw kunststof kozijnen aanschaffen?

Het is heel gemakkelijk om de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen uit te stellen, ook al weet u dat de huidige kozijnen eigenlijk al niet meer kunnen. De koop wordt uitgesteld zodat u de kosten ook nog even kunt uitstellen, helemaal als u van plan bent om alle kozijnen van uw woning te vervangen. Want wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis? Het is gegarandeerd een grote investering. Echter, met de aanschaf van kunststof kozijnen kunt u ook veel kosten besparen. Denk bijvoorbeeld eens aan de energierekening die omlaag kan. Kunststof kozijnen zorgen namelijk voor een zeer goede isolatie en zijn daarmee energiebesparend. Daarnaast bespaart u bijvoorbeeld ook op de onderhoudskosten, omdat kunststof kozijnen zeer onderhoudsarm zijn.

De aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen brengt niet alleen financiële voordelen met zich mee, maar kunststof kozijnen brengen ook nog een aantal andere aantrekkelijke voordelen. De goede isolatie is niet alleen goed voor uw energierekening, het is ook goed voor de temperatuur in uw huis. In de winter geen koud huis meer door tocht en in de zomer heeft u geen extreem warm huis. Andere voordelen van kunststof kozijnen zijn onder andere een zeer lange levensduur, ze zijn veilig en beschikbaar in vele soorten en maten.

Samengevat, wat zijn nu de belangrijkste reden om juist nu nieuwe kozijnen aan te schaffen?

  • Energiekosten besparen;hoe langer u wacht, hoe vaker u een onnodig hoge energierekening heeft.
  • Onderhoudsarm;als iedereen weer begint aan de voorjaarsschoonmaak kunt u genieten van uw nieuwe kozijnen, ze zijn namelijk zeer onderhoudsarm.
  • Zorg dat de warmte binnen blijft en de kou buiten;in de winter is het lekker warm in huis en in de zomer lekker koel. Als u nu kozijnen aanschaft profiteert u daar dus van in de zomer!

Koop nu uw nieuwe Schüco of Veka kozijnen met het Benitech Betaalplan

Benitech verkoopt kunststof kozijnen van de klasse A-merken Schüco en Veka. U heeft de beste kunststof kozijnen merken dus al in huis voor een klein bedrag per maand. Daarnaast geniet u niet alleen van de voordelen die de kozijnen te bieden hebben, u geniet ook van de voordelen die Benitech te bieden heeft. Met onze 20 jaar ervaring zorgen wij voor een zorgeloze renovatie van uw woning. Daarnaast doet u zaken met één partij doordat wij zowel de productie, montage als service voor u regelen. Als laatste heeft u ook nog eens 20 jaar garantie, waar er bij andere aanbieders vaak slechts 10 jaar wordt geboden.

U kunt nu tijdelijk ook nog profiteren van onze actie waarbij u gratis HR++ glas en horren krijgt. Wacht dus niet te lang en neem contact met ons op!

Profiteer van het Benitech Betaalplan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in en onze medewerkers nemen contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico