Certificaat excellente klanttevredenheid 2020!

Met trots kunnen we zeggen dat we 153 reviews in 2020 hebben ontvangen via The Feedback Company en gemiddeld een 8,9 scoren voor klanttevredenheid!
Feedback Company certificaat Benitech kozijnen klanttevredenheid 2020

Hiermee hebben we van The Feedback Company het certificaat excellente klanttevredenheid 2020 mogen ontvangen.

De 153 reviews van klanten is slechts een klein percentage van 2020, maar we zijn blij dat onze klanten The Feedback Company steeds beter weten te vinden om hun ervaringen met ons te delen. In totaal hebben we nu 697 reviews en scoren we gemiddeld een 8,9! Bedankt voor alle reviews en we hopen natuurlijk dat we in 2021 nog veel meer reviews mogen ontvangen van onze klanten.

Bent u benieuwd naar de reviews van onze klanten? U kunt alle reviews hier lezen.

Ook in 2021 staan we natuurlijk voor iedereen klaar met een mooie aanbieding voor nieuwe kunststof kozijnen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een aanbieding op maat.

Plan nu uw gratis adviesgesprek en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn

Vul het formulier in en plan vandaag nog uw gratis adviesgesprek in en ontvang een aanbieding op maat. Ontdek zelf waarom klanten voor ons kiezen!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico