Een kleine selectie van onze referenties: augustus 2021

Begin augustus konden onze monteurs nog even genieten van hun welverdiende vakantie. Na de bouwvak zijn ze weer met frisse energie begonnen.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie augustus 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Onze monteurs zijn druk geweest met het plaatsen van nieuwe ramen, deuren en kunststof kozijnen bij onze klanten. Twee van de woningrenovaties van augustus worden in deze blog verder toegelicht. Zo leest u bijvoorbeeld waarom er voor kunststof kozijnen is gekozen, voor welke kleuren er zijn gekozen en hoe de kozijnen zijn afgewerkt. Daarnaast ziet u natuurlijk foto’s van het eindresultaat, maar óók hoe de woning er voor de renovatie uitzag.

Wilt u ook nieuwe ramen, deuren en/of kozijnen van Benitech? Bel ons op 0886001357 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze referenties in augustus 2021

In verband met de bouwvak zijn er minder plaatsingen geweest, maar ook voor de maand augustus hebben we van een aantal klanten foto’s ontvangen van hun woningrenovatie. Een kleine selectie van de referenties is in een video samengevoegd.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Van hout naar kunststof

Zoals veel woningen had ook deze woning nog houten kozijnen. De bewoners vonden het onderhoud van de houten kozijnen veel werk en waren daar na vele malen schuren en schilderen wel een keer klaar mee. Voor de nieuwe kozijnen was het onderhoud dus een bepalende factor en daarom hebben de bewoners gekozen voor kunststof kozijnen. Kozijnen van het materiaal kunststof staan namelijk bekend als onderhoudsvriendelijk. Om ervoor te zorgen dat het onderhoud helemaal verleden tijd is, hebben de bewoners ervoor gekozen om de kozijnen van de hele woning en ook de oude voor- en achterdeur te vervangen.

De geplaatste Veka kunststof kozijnen met HR++ glas zijn aan zowel de binnen- als buitenzijde crème wit (RAL 9001). Om er toch nog wat kleur aan te geven is ervoor gekozen om het draaideel aan de buitenzijde te voorzien van de kleur staalblauw (RAL 5011).

Bij Benitech Kozijnen worden de kozijnen altijd volledig afgewerkt. Dit betekent dat er ook vensterbanken en ventilatieroosters zijn geplaatst en de ramen die open kunnen zijn voorzien van een inzethor. Ook de inzethor is in de kleur staalblauw zodat deze goed aansluiten bij de kunststof kozijnen. Daarnaast zijn de ramen nog voorzien van een slotjes.

Ook de nieuwe kunststof voor- en achterdeur zijn crème wit en staalblauw. Voor het glas in de voordeur is een glasornament gekozen; Satinato.

Woning verduurzamen met uitstekend isolerende kunststof kozijnen

Een aantal van de houten kozijnen van deze woning begonnen te rotten en het was dus hoog tijd voor vervanging. Voor de bewoners was het belangrijk om te kiezen voor kozijnen die goed isoleren zodat de woning duurzamer wordt. De keuze viel hierbij op kunststof kozijnen die bekend staan om de uitstekende isolatie.

De kunststof kozijnen die bij deze woning zijn geplaatst, zijn van het merk Veka. Veka kunststof kozijnen staan bekend om de uitstekende isolatiewaardes en duurzaamheid. Voor een optimale isolatie is er HR++ glas in de Veka kunststof kozijnen geplaatst. De hoge isolatiewaarde heeft niet alleen als voordeel dat de woning wordt verduurzaamt. Er kan ook nog eens een aanzienlijk bedrag bespaart worden op de energierekening! Voordelig voor u én het milieu.

De kozijnen zijn aan zowel de binnen- als buitenzijde volledig in de kleur crème wit (RAL 9001). Voor de indeling van de kozijnen is gekozen voor vier delen met ramen. De twee ramen aan het linker- en rechteruiteinde zijn een draaikiepraam welke zijn voorzien van een inzethor. Voor de andere twee ramen is gekozen voor een vast raam.

Wilt u nog meer referenties bekijken?

Daarvoor kunt u terecht op onze referentiepagina. Hier vindt u foto’s van uitgevoerde renovaties door heel Nederland. En bent u benieuwd wat onze klanten van de renovatie vonden? Ook dat kunt u online vinden! Recensies van onze klanten kunt u lezen via The Feedback Company.

Komen we binnenkort ook bij u langs voor nieuwe ramen, deuren en/of kozijnen?

We helpen u graag verder! Bij ons heeft u eerst altijd een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Samen bespreekt u uw wensen en de adviseur kan al uw vragen beantwoorden. Na afloop van het gesprek ontvangt een vrijblijvende aanbieding op maat.

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek op maat inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen of ons contactformulier in te vullen.

Is uw woning aan vernieuwing toe?

Vul dan ons contactformulier. Zo kunnen onze medewerkers contact met u opnemen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico