Een kleine selectie van onze referenties: juli 2021

Begin juli was het nog hard werken voor onze monteurs om nieuwe ramen, deuren en kunststof kozijnen bij onze klanten te monteren. De montageteams zijn weer door heel Nederland aan het werk geweest.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie juli 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Er zijn weer veel mensen die hebben gekozen voor een renovatie met kunststof kozijnen. Van kleine woningrenovaties met het vervangen van een aantal kozijnen tot grote woningrenovaties waarbij de dakkapel gerenoveerd wordt, er nieuwe ramen, deuren, kozijnen, gevelbekleding en openslaande deuren of een schuifpui geplaatst worden.

Bent u ook van plan om uw woning te renoveren met kunststof kozijnen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Onze referenties in juli 2021

Doordat een gedeelte van de bouwvak in de maand juli viel, is er minder gemonteerd. Onze monteurs kunnen tijdens de bouwvak namelijk genieten van hun welverdiende vakantie. Gelukkig hebben we ook voor deze maand van een aantal klanten foto’s ontvangen van de renovatie. In de video wordt een kleine selectie van onze referenties van de maand juli getoond.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

De vele voordelen van kunststof kozijnen geven de doorslag

Deze woning was voorzien van houten kozijnen die aan vervanging toe waren. Bij de keuze voor nieuwe kozijnen speelden de vele voordelen van kunststof kozijnen een belangrijke rol. De bewoners wilden voornamelijk genieten van het onderhoudsvrije aspect, de uitstekende isolatiewaarde en daarmee de verduurzaming van hun woning. Uiteindelijk hebben de bewoners gekozen voor Veka kunststof kozijnen van Benitech.

De nieuwe kunststof kozijnen zijn aan zowel de binnen- als buitenzijde crèmewit (RAL 9001). Voor de buitenzijde is gekozen voor een houtnerfstructuur en de binnenzijde heeft een gladde structuur. Voor een volledige afwerking is één van de kozijnen voorzien van een ventilatierooster en de ramen die openkunnen zijn voorzien van horren. Daarnaast zijn de ramen ook voorzien van slotjes op het hang- en sluitwerk voor een verbeterde inbraakveiligheid.

Niet alleen de oude houten kozijnen zijn vervangen, maar ook de oude houten gevelbekleding. Met Keralit kunststof gevelbekleding is ook de gevelbekleding nu onderhoudsarm en draagt de hoge isolatiewaarde ook bij aan een verbeterde isolatie van de woning. De gevelbekleding is net als de kozijnen ook in de kleur crèmewit (RAL 9001).

Gekozen voor onderhoudsvrije kunststof kozijnen

De oude hardhouten kozijnen waren niet meer vertoonde gebreken en was hoognodig aan vervanging toe. Een belangrijke reden om niet weer voor houten kozijnen te kiezen was het vele onderhoud dat het met zich mee brengt. Kunststof kozijnen hebben slechts één keer per jaar een kleine en simpele onderhoudsbeurt nodig en daarmee bleek kunststof de beste keuze voor deze bewoners. En ook hier is gekozen voor de topkwaliteit kunststof kozijnen van Veka.

Ook de Veka kunststof kozijnen voor deze woning zijn volledig crèmewit (RAL 9001) met een gladde structuur. De kozijnen zijn voorzien van het uitstekend isolerende HR++ glas en voor het badkamerraam is gekozen voor Satinato glas. Ook is er een ventilatierooster geplaatst in het badkamerkozijn. Zo kan de badkamer eenvoudig en goed geventileerd worden. De kozijnen zijn afgewerkt met vensterbanken, horren en slotjes op de ramen.

Wilt u ook genieten van de vele voordelen van kunststof kozijnen?

Benitech Kozijnen is een betrouwbare kunststof kozijnen leverancier met meer dan 20 jaar ervaring. Naast de levering verzorgen we ook de montage van uw nieuwe kunststof kozijnen door heel Nederland. We helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe kunststof kozijnen! U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat bij u thuis met een van onze adviseurs.

Ons team staat voor u klaar.

We helpen u graag. Als u uw gegevens achter laat, nemen wij contact met u op. Vervolgens doen we u een aanbieding op maat. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico