Beste projecten in mei 2022 – Kijk snel!

We zitten weer in de goede periode waarin we kunnen genieten van het lekkere weer! Hoe lekker is het dan dat uw woning voorzien is van kunststof kozijnen, ramen en deuren?
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie mei 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Geen uren werk met de lenteschoonmaak, maar alleen even goed afnemen met een simpel sopje. En wat dacht u van de isolatie? Zodra de temperaturen écht gaan oplopen geniet u van een lekkere temperatuur in uw woning dankzij de uitstekende isolatiewaardes. En de kunststof schuifpui of openslaande deuren? Die zet u lekker open met het lekkere lenteweer!

We hebben in deze maand weer bij veel klanten mogen monteren: van kunststof kozijnen tot kunststof deuren en van gevelbekleding tot een schuifpui. Deze klanten waren er mooi op tijd bij en kunnen nu met de zomer in aantocht gaan genieten van al deze prettige voordelen! Bent u benieuwd naar welke renovaties we in mei hebben uitgevoerd en welke producten er precies zijn gemonteerd? Lees dan snel verder.

Onze referenties in mei 2022

In deze video zetten we een aantal foto’s van onze uitgevoerde renovaties van de maand april voor u op een rij.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Houten kozijnen en deuren zijn verleden tijd bij deze tussenwoning

Voor veel mensen is het een vervelende klus: om de zoveel jaar tijd alwéér de houten kozijnen schuren en schilderen. Het kost veel tijd én geld. Dit was dan ook een van de redenen om de oude houten kozijnen en deuren te laten vervangen door kunststof. Een andere belangrijke reden was de isolatie. Benitech Kozijnen heeft de volledige voor- en achtergevel van deze tussenwoning mogen voorzien van kunststof kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding.

De woning is voorzien van Veka Softline kunststof kozijnen in de kleurencombinatie crèmewit (RAL 9001) en staalblauw (RAL 5011). Voor de binnenkant zijn de kozijnen enkel in de kleur crèmewit uitgevoerd. Dankzij het HR++ glas hebben de geplaatste kunststof kozijnen uitstekende isolatiewaardes. En ook het HR++ glas kan aangepast worden naar de wensen van de klant. Zo is bij deze klus een aantal keer HR++ Satinatoglas gebruikt.

Voor een groot deel van de kozijnen is gekozen voor kalfroosters. Het is natuurlijk heel fijn dat kunststof zo goed isoleert, maar ventilatie is ook belangrijk. Kalfroosters zijn een goede manier om te zorgen voor voldoende ventilatie in de woning.

Voor een complete uitstraling zijn ook de voor- en achterdeur en gevelbekleding vervangen. De voor- en achterdeur zijn ook in de kleur staalblauw en de gevelbekleding in de kleur crèmewit, Zo vormt alles samen één mooi geheel.

Een verbeterde isolatie dankzij kunststof kozijnen, ramen en deuren

Net als bij veel andere renovatieklussen zijn verduurzamen en isolatie een belangrijke reden om over te stappen op kunststof kozijnen, ramen en deuren in plaats van hout. Dat gold ook voor deze renovatieklus. Benitech Kozijnen heeft een volledige woningrenovatie mogen uitvoeren bij deze hoekwoning. Alle kozijnen zijn vervangen, er is een kunststof voordeur geplaatst en een kunststof schuifpui.

Ook hier zijn de populaire Veka Softline kozijnen gemonteerd. Dit keer in de kleur crèmewit met houtnerffolie om een houtlook te creëren. De kozijnen zijn natuurlijk volledig afgewerkt inclusief vensterbanken, horren HR++ glas en veiligheidsbeslag voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

De kunststof voordeur is van de beste kwaliteit: verstevigd met extra staal, een dikte van 90 mm en voorzien van een driepuntssluiting. Voor de kunststof voordeur is een andere kleur gekozen dan voor de kozijnen. De voordeur is namelijk uitgevoerd in de populaire kleur antracietgrijs waarmee een strakke en moderne uitstraling wordt gecreëerd.

De geplaatste kunststof schuifpui betreft een hefschuifpui. Dit zijn de beste schuifpuien waarmee u onbezorgd kunt genieten van kwaliteit en een lange levensduur. De schuifpui is in twee delen uitgevoerd en heeft net als de kozijnen ook de kleur crèmewit (RAL 9001).

Kunnen we u helpen met uw woningrenovatie?

We voorzien ook uw woning graag van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren! Benieuwd naar de mogelijkheden of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat plannen? Neem gerust contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of door ons te bellen op 088 600 1357

We helpen u graag!

Geïnspireerd door onze projecten? We staan klaar om u te helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico