Een kleine selectie van onze referenties: november 2022

Nu de kou weer zijn intrede heeft gedaan is het maar wat fijn om kunststof kozijnen, ramen en deuren met een uitstekende isolatie in uw woning te hebben.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie november 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Onze monteurs zijn hiervoor in de maand november weer op pad geweest door heel Nederland: van het plaatsen van kunststof kozijnen in Oldenzaal tot Dordrecht en van Alkmaar tot Winterswijk. Ze hebben weer hard gewerkt om vele woningen te voorzien van kunststof elementen en klanten blij te kunnen maken.

Bent u benieuwd naar wat onze klanten van de uitgevoerde renovaties vinden? Daarvoor verwijzen we u graag naar onze reviews.

Onze referenties in november 2022

Foto’s van onze meest recente uitgevoerde woningrenovaties vindt u in deze video.

Bent u benieuwd naar meer foto’s van al onze referenties? Neem gerust een kijkje op onze referentiepagina!

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Renovatie van de achtergevel

Benitech Kozijnen heeft een aantal kunststof elementen mogen plaatsen in de achtergevel van deze woning in Gelderland. Het gaat hierbij om een 2-delige kunststof schuifpui en een kunststof achterdeur.

De geplaatste kunststof achterdeur bestaat uit HR++ glas en een paneel. Ook is er een bovenlicht geplaatst, welke is voorzien van een ventilatierooster in het glas. Zowel de binnen- als de buitenkant is uitgevoerd in de kleur RAL 9001 (crèmewit).

Daarnaast is er een kunststof hefschuifpui geplaatst in de achtergevel. Deze hefschuifpui is onder andere eenvoudig te bedienen, kan in diverse afmetingen uitgevoerd worden en kan in elke gewenste positie worden opengeschoven. De hefschuifpui betreft de Vekaslide 82. Net als de kunststof kozijnen van Veka, staat ook de hefschuifpui van Veka bekend om de uitstekende kwaliteit. Ook de schuifpui is in de kleur crèmewit (RAL 9001), zowel binnen als buiten. Daarnaast is de schuifpui ook voorzien van een ventilatierooster in het glas.

Uitstekende isolatie dankzij een gehele woningrenovatie

Verduurzamen, een uitstekende isolatie en weinig onderhoud. Drie veelgenoemde redenen om over te stappen op kunststof kozijnen. Ook voor de bewoners van deze hoekwoning in Zuid-Holland waren precies deze drie redenen de aanleiding om de oude houten kozijnen te vervangen. Door dit voor de hele woning te doen, kunnen ze optimaal genieten van de voordelen van kunststof.

Om te beginnen mochten alle oude houten kozijnen vervangen worden door het Veka Softline kunststof kozijn profiel. Een profiel dat een uitstekende reputatie heeft: een klasse A-merk met alle voordelen die u van kunststof mag verwachten. De bewoners hebben ervoor gekozen om de kozijnen van twee kleuren te voorzien. Aan de buitenzijde is het vaste deel in de kleur crèmewit (RAL 9001) zonder folie terwijl het draaideel antracietgrijs is (RAL 7016) met een houtnerffolie. Voor de binnenkant van de kozijnen is ook gekozen voor de kleur crèmewit (RAL 9001).

Naast alle kozijnen zijn ook de voor- en achterdeur van deze woning vervangen. Om de voor- en achter deur goed te laten matchen met de kozijnen is ook hier de kleur antracietgrijs (RAL 7016) gebruikt. Voor de voordeur hebben de bewoners uit onze Benitech ‘Welkom Thuis’ serie gekozen. Hierbij is de keuze gevallen op voordeur nummer 26 met een brievenbus. Als laatste zijn er ook nog kunststof openslaande tuindeuren met zijlichten geplaatst in dezelfde kleur (RAL 7016). Voor de binnenzijde zijn alle deuren in de kleur crèmewit (RAL 9001).

Alle geplaatste kunststof elementen zijn voorzien van HR++ glas. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen aan de binnenkant volledig afgewerkt. De kozijnen zijn voorzien van vensterbanken aan de binnenkant en de openslaande delen van het kozijn zijn voorzien van horren. Op verzoek zijn een tweetal ramen voorzien van ventilatieroosters.

Staat onze adviseur binnenkort ook bij u voor de deur?

Bent u ook op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen, ramen en/of deuren? En bent u benieuwd welke kunststof kozijnen voor u de beste keuze zijn? Daar helpen we u graag bij! Op onze website vindt u al heel veel informatie over onze kunststof kozijnen, onze andere producten en onze werkwijze. Wilt u meer informatie en/of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs.

Ik wil een aanbieding op maat!

Vul het formulier in en ontvang snel een reactie. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico