Geen risico met kunststof kozijnen zonder aanbetaling

Het is, vooral in deze onzekere tijden, een groot risico om een aanbetaling te doen. Kies voor zekerheid en betaal niet aan; dat is ons advies.
Vastgeketend geld als waarschuwing doe geen aanbetaling kozijnen

De laatste jaren en met name de laatste tijd zijn er al veel (kleine) kozijnenbedrijven in het nieuws geweest die failliet zijn gegaan. De gedupeerde klanten zijn hun aanbetaling kwijt en ze krijgen niets geleverd. In de huidige tijd van de coronacrisis en een krimpende economie vallen er steeds meer (kleine) kozijnaanbieders om. Aanbetalingen zijn dan ook een groot risico. We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze voor de renovatie van uw woning. Natuurlijk betaalt u ons pas NA montage.

Wel of geen aanbetaling doen voor kunststof kozijnen?

Wanneer u een aanbetaling doet voor kunststof kozijnen loopt u altijd een risico. U betaalt een afgesproken bedrag (maximaal 50% van de totale waarde van het aankoopbedrag) voordat er ook maar een kozijn is geleverd of zelfs geplaatst.

Hierdoor loopt u diverse risico’s, zoals:

  • U doet een aanbetaling, maar het bedrijf laat vervolgens niets meer van zich horen.
  • U doet een aanbetaling, maar het bedrijf gaat failliet voordat er iets aan u is geleverd of voordat er iets is geplaatst.
  • Na de aanbetaling worden de producten geleverd, maar deze blijken niet aan de afspraken te voldoen.
  • De montage laat te wensen over.
  • U bent ontevreden over de geleverde kwaliteit.

Bij een aanbetaling heeft u dus geen zekerheid of het bedrijf wel echt kozijnen gaat plaatsen en indien dat wel gebeurt, of het wel op een goede manier wordt gemonteerd. In alle bovenstaande gevallen loopt u een onnodig risico om geld kwijt te raken of geld te investeren in een niet degelijk product, terwijl er ook kunststof kozijnen aanbieders zijn die zonder aanbetaling werken. Ons advies is dan ook om een kunststof kozijnen bedrijf te zoeken dat zonder aanbetalingen werkt.

Hoe kunnen bedrijven zonder aanbetaling werken?

Bedrijven die met een aanbetaling werken, zullen vaak aangeven dat ze de aanbetaling nodig hebben om de kozijnen te bestellen. Ook voor het bedrijf zijn de kozijnen namelijk een grote uitgave. Echter, wanneer een bedrijf financieel gezond is en de zaken netjes op orde heeft, is het niet nodig om een aanbetaling te vragen. Over het algemeen kan er dan ook gezegd worden dat bedrijven die zonder aanbetaling werken financieel gezond zijn. Dit geeft u ook nog eens een extra zekerheid. U betaalt pas na montage én u gaat hoogstwaarschijnlijk in zee met een betrouwbare leverancier.

Benitech Kozijnen werkt conform VKG, maar dan zonder aanbetaling!

Bij Benitech Kozijnen krijgen we regelmatig iemand aan de telefoon die slechte ervaringen heeft met het aanbetalen van kunststof kozijnen. Dit vinden wij zeer spijtig en zeker ook onnodig. Wij werken dan ook zonder aanbetaling om u de nodige zekerheid en betrouwbaarheid te kunnen bieden. U betaalt pas na montage, zodra de bestelde elementen geplaatst zijn. Zo kunt u met een gerust hart uw nieuwe kozijnen bestellen.

Om kunststof kozijnen zonder aanbetaling aan te kunnen bieden, werken we zonder VKG keurmerk. Op deze manier kunnen we niet alleen werken zonder aanbetaling, maar ook met 20 jaar garantie! Het doel van het VKG keurmerk is om consumenten garantie en zekerheid te bieden voor een betrouwbare leverancier. Groot nadeel aan dit keurmerk is dat een groot deel van de aangesloten kunststof kozijnen bedrijven met aanbetalingen werken en slechts 10 jaar garantie geven. De aanbetaling vinden wij een onnodig risico voor de consument en met onze kwaliteit kunnen we met een gerust hart 20 jaar garantie bieden. Om deze reden werkt Benitech Kozijnen dan ook zonder VKG-keurmerken. Onze producten en montagewijze zijn echter wel conform de VKG-richtlijnen.

Gratis adviesgesprek voor een aanbieding op maat

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de renovatie van uw ramen, deuren en kozijnen. U kunt een gratis adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs en u ontvangt vervolgens, geheel vrijblijvend, een aanbieding op maat.

Kies voor zekerheid: gratis & vrijblijvend adviesgesprek

Op zoek naar een veilige en betrouwbare optie voor kunststof kozijnen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek hoe wij zonder aanbetaling werken, met garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico