Het is weer volop herfst – tijd voor goede kunststof kozijnen

Met herfstweer komt u er vaak achter dat het toch echt tijd is voor nieuwe kozijnen, omdat de oude kozijnen een aantal gebreken vertonen die met name in de herfst en winter merkbaar zijn.

De herfst is alweer een tijdje aangebroken en dat kunnen we ook weer goed merken. Veel regen, veel wind en vooral: de temperatuur is flink omlaag gegaan. Merkt u het ook in uw woning omdat uw kozijnen niet meer goed zijn? Dan is het tijd voor nieuwe kunststof kozijnen!

Tocht en kou in huis

In de avonden en ochtenden is het alweer goed te voelen dat het kouder wordt. En niet alleen buiten, ook in huis wordt het kouder. Dit is vooral te merken als uw woning houten kozijnen heeft of als de kozijnen al wat ouder zijn en gebreken vertonen. Er is veel tocht waardoor het erg koud wordt in huis en de verwarming wel erg hoog moet staan om het een beetje warm te krijgen in huis.

Met de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen is dit probleem verholpen. Kunststof kozijnen zijn namelijk zeer isolerend. En niet alleen de kozijnen, ook het gebruikte glas heeft invloed op de isolatiewaarde. Kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas zorgen al helemaal voor een goede isolatie, oftewel een lekker warm huis.

Dankzij deze goede isolatiewaarde komen kunststof kozijnen met HR++ glas ook in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE). Met deze subsidie kunt u dus nog voordeliger genieten van kunststof kozijnen én een warm huis.

Een lagere energierekening

Deze goede isolatiewaarde klinkt natuurlijk heel gunstig, het wordt namelijk weer lekker warm in huis en de kachel hoeft minder vaak aan of minder hoog te staan. Denk daarbij ook eens aan alle kosten die u bespaart. Als u de kozijnen met een slechte isolatiewaarde vervangt door kozijnen met een goede isolatiewaarde heeft u gegarandeerd een lagere energierekening!

Veilige kunststof kozijnen

Met de intrede van de herfst en ook met de winter in het vooruitzicht zijn de dagen weer donkerder en dit is zeer aantrekkelijk voor inbrekers. Kunststof kozijnen zijn inbraakwerend door onder andere de stalen verstevigingsprofielen die gebruikt worden en het hang- en sluitwerk dat eraan wordt bevestigd. Met de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen kunt u dus ook nog eens genieten van een veiliger huis.

Nóg meer voordelen

Al deze voordelen zijn heel aantrekkelijk, maar dit is nog niet alles. Kunststof kozijnen hebben een groot aantal voordelen, met name in vergelijking met hout en aluminium. Zo zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm, goedkoper in aanschaf, duurzaam, hebben ze een lange levensduur én zijn ze beschikbaar in vele soorten.

Wilt u graag kunststof kozijnen van Benitech? Neem dan contact met ons op en vraag uw aanbieding op maat aan.

Geniet van de voordelen van kunststof kozijnen.

Profiteer van de voordelen van kunststof kozijnen, óók in de herfst. Plan vandaag nog een afspraak in. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico