Kunststof kozijnen antraciet

Antracietgrijs, een tijdloze kleur die moderniteit en stijl uitstraalt. Bij Benitech Kozijnen bieden we hoogwaardige kunststof kozijnen in deze trendy kleur. Ontdek de mogelijkheden. 
Kunststof kozijnen in stenen gevel ral 7016 antracietgrijs

Antracietgrijs: dé trendkleur van dit moment

Antracietgrijs is niet alleen een trend; het is een tijdloze kleur die elegantie en moderniteit toevoegt aan uw woning. Al een tijd domineert antracietgrijs als dé trendkleur voor woningen. Ook bij Benitech zien we dat terug. We leveren en monteren niet alleen steeds vaker antraciet kunststof kozijnen, maar bijvoorbeeld ook kunststof tuindeuren antraciet en kunststof voordeuren antraciet.

De veelzijdigheid van deze kleur maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kleuren en past daarom naadloos bij vrijwel elke woningstijl. Kunststof kozijnen in antraciet bieden niet alleen een strak en modern uiterlijk, maar kan ook een vleugje luxe toevoegen aan uw huis of zelfs een stoere of industriële uitstraling geven. Bovendien fungeert de kleur antracietgrijs vaak als een uitstekend alternatief voor zwart. Hoewel vergelijkbaar, geeft antracietgrijs een iets zachter effect, waardoor het vaak de voorkeur krijgt boven de hardere uitstraling van zwarte kozijnen.

Bepaal zelf de kleursamenstelling van uw kunststof kozijnen antraciet

Bij Benitech Kozijnen laten we de keuze aan u als het gaat om de uitstraling van uw nieuwe kunststof kozijnen. U bepaalt namelijk zelf de kleur!

Kunststof kozijnen antraciet: binnen en/of buiten?

Voor de binnenzijde van onze kunststof kozijnen bieden we standaard de tijdloze kleuren wit en crème (glad) aan. Indien gewenst zijn er ook nog andere mogelijkheden. Zo is ook kunststof kozijnen in de kleur antraciet ook binnen mogelijk (RAL 7016). Onze adviseurs kunnen u tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat alles vertellen over de kleurmogelijkheden voor de binnenzijde.

Voor de buitenzijde van de kozijnen heeft u de vrijheid om te kiezen uit een uitgebreid kleurenaanbod, waaronder de populaire kleur antracietgrijs (RAL 7016).

Welke kleur past bij kunststof kozijnen antraciet?

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen in antraciet, heeft u niet alleen de mogelijkheid om de kleuren binnen en buiten te variëren, maar kunt u ook verschillende kleuren combineren aan de buitenkant. U heeft de vrijheid om zowel voor het draaideel als het kader een andere kleur te kiezen. Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen om uw kunststof kozijnen volledig in antraciet uit te voeren, maar u kunt ook andere kleuren toevoegen aan de mix. In de praktijk zien we vaak dat antraciet gecombineerd wordt met wit en crèmewit.

Made by Benitech

Inspiratie kunststof kozijnen antraciet

Twijfelt u nog over de keuze voor antracietgrijze kunststof kozijnen, ramen en/of deuren? Of bent u al overtuigd van de elegantie van antracietgrijs, maar zoekt u nog naar de juiste uitvoering? Laat u inspireren door onze foto's en ontdek de vele mogelijkheden om uw huis te transformeren met antraciet kozijnen.

  • Voorgevel woning kunststof kozijnen, voordeur en gevelbekleding ral 7016 antracietgrijs
  • Voorgevel woning kunststof deur en kozijn ral 7016 antracietgrijs en wit
  • Achtergevel woning met kunststof kozijnen, ramen en deuren antracietgrijs ral 7016
  • Gevel met antraciet kunststof kozijnen ral 7016 antracietgrijs
  • Voorgevel woning met kunststof deuren, kunststof gevelbekleding en kunststof kozijnen ral 7016 antracietgrijs
  • Voorgevel met kunststof voordeur ral 7016 antracietgrijs
  • Voorgevel woning kunststof kozijnen wit kunststof voordeur ral 7016 antracietgrijs
  • Kunststof kozijnen wit met draaikiepraam antracietgrijs 7016

Gaat u met de trend mee van antraciet kozijnen?

Hoewel antracietgrijs de trendkleur van het moment is, is het belangrijk om te onthouden dat de populariteit van deze kleur in de toekomst kan veranderen. Het is daarom verstandig om uw keuzes te baseren op uw eigen smaak en voorkeuren en niet blindelings trends te volgen.

Kunststof kozijnen antraciet blijft echter een neutrale en tijdloze keuze. De kleur is dan ook eenvoudig te combineren met diverse interieur- en exterieurstijlen.

Bent u benieuwd naar de andere trends op het gebied van wonen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Aanbieding op maat voor kunststof kozijnen antraciet

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Direct contact? Bel ons op 088 600 1357.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over

Veelgestelde vragen over kunststof kozijnen antraciet

1. Welke RAL kleur voor antraciet kozijnen?
De RAL-kleur voor antraciet kozijnen is RAL 7016.

2. Welke kleur past bij antraciet kozijnen?
Antraciet kozijnen zijn veelzijdig en kunnen goed gecombineerd worden met neutrale kleuren zoals wit en crèmewit. Deze kleuren vormen vaak een harmonieus geheel en zorgen voor een tijdloze uitstraling.

3. Wat kost een kunststof kozijn antraciet inclusief montage?
De kosten voor een kunststof kozijn in antraciet inclusief montage kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type kozijn, de afmetingen en eventuele extra opties. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat we een aanbieding op maat voor u kunnen maken.

Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico