Kunststof kozijnen antraciet

Antracietgrijs is tegenwoordig erg populair. Van antracietgrijze meubels tot muren die in de kleur antraciet worden geverfd, maar ook kunststof kozijnen in antracietgrijs zien we steeds vaker terug.

Overweegt u ook om voor antraciet grijze kunststof kozijnen te kiezen? Lees dan snel verder en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Antracietgrijs: dé trendkleur van dit moment

Dé trendkleur van dit moment, maar ook van vorig jaar is toch wel antraciet grijs. Ook bij Benitech zagen we deze verandering. Sinds vorig jaar produceren en monteren we steeds meer antraciet grijze kunststof kozijnen, maar ook antracietgrijze kunststof deuren zijn erg populair.

De kleur is eenvoudig te combineren met andere kleuren en past daarom ook perfect bij vrijwel elke woning. Daarnaast creëert u met de kleur antraciet grijs een strakke en moderne uitstraling en in sommige gevallen ook een luxe uitstraling. Ook is het een goede vervanging van zwart. Het lijkt erg op elkaar, maar met antracietgrijs wordt de uitstraling iets minder hard. Hierdoor krijgt antracietgrijs uiteindelijk vaak de voorkeur boven zwart.

Gaat u met de trend mee?

Antraciet grijs is dus dé trendkleur van dit moment, maar zoals altijd met trends zal dit niet voor altijd een populaire kleur zijn. Het is daarom verstandig om vooraf goed na te denken over uw keuze en niet klakkeloos de trends te volgen. Antraciet grijs is natuurlijk wel een neutralere kleur die gemakkelijk te combineren is en zal dus altijd een goede keuze blijven (als u er goed over nagedacht heeft en het zelf ook mooi vindt), óók als het in de toekomst geen trendkleur meer is.

Bent u benieuwd naar de andere trends van op het gebied van wonen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Bepaal zelf de kleursamenstelling van uw kozijnen!

Bij Benitech Kozijnen bepaalt u zelf hoe uw nieuwe kunststof kozijnen eruit komen te zien. Voor de binnenzijde van de kozijnen geldt dat u kunt kiezen voor de kleuren wit en crème. Voor de buitenzijde ligt de keuze echter volledig bij u. Bij Benitech Kozijnen kunt u er dus ook voor kiezen om uw nieuwe kunststof kozijnen in de populaire kleur antraciet grijs (RAL 7016) uit te voeren. Hierbij heeft u verschillende mogelijkheden.

Inspiratie antracietgrijze kunststof kozijnen

Weet u nog niet zo goed of u wel of geen antraciet grijze kunststof kozijnen, ramen en/of deuren wilt? Of weet u al wel zeker dat u kiest voor antracietgrijs, maar weet u nog niet of u alles in deze kleur laat uitvoeren of slechts een deel?

Kiest u liever voor een andere kleur?

Geen probleem! Kunststof kozijnen zijn namelijk in vrijwel alle RAL-kleuren te verkrijgen. Zo kunt u voor onze Veka en Schüco kunststof kozijnen bijvoorbeeld ook kiezen voor de neutrale kleuren wit of crème of u kiest voor een van de veel gekozen kleuren zoals dennengroen of monumentblauw. Daarnaast zijn ook minder vaak gekozen kleuren als geel of rood mogelijk.

Voor een overzicht van de kleuren kunt u de kleurstalen bekijken. Daarnaast kunnen onze adviseurs u ook helpen als u graag kunststof kozijnen en deuren wilt, maar nog twijfelt over de kleur.

Vraag een vrijblijvende aanbieding op maat aan voor antracietgrijze kunststof kozijnen!

Bent u ook zo enthousiast geworden over de antracietgrijze kunststof kozijnen, ramen en deuren en wilt u graag een vrijblijvende aanbieding op maat ontvangen? Dat kan! Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met onze medewerkers en zij voorzien u graag van meer informatie of plannen een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs met u in.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico