Kunststof kozijnen subsidie 2022

Wat is de huidige stand van zaken wat betreft het aantal aanvragen en het beschikbare budget? Kunt u nog kunststof kozijnen aanschaffen en daarvoor subsidie aanvragen?
Geld op vensterbank kunststof kozijn - kunststof kozijnen subsidie 2022

Update: U kunt in 2024 ook gebruik maken van de ISDE, maar met één grote wijziging. De subsidie is zoals in 2022 niet alleen meer aan te vragen voor het nemen van twee maatregelen, maar u kunt dan ook al subsidie ontvangen voor het nemen van één isolatiemaatregel.

Bent u van plan om dit jaar uw oude kozijnen te laten vervangen door isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas? Dan kunt u subsidie aanvragen! De kunststof kozijnen subsidie 2022 loopt sinds begin dit jaar en er zijn al behoorlijk wat aanvragen gedaan. Zorg dus dat u er op tijd bij bent als u ook gebruik wilt maken van deze subsidie.

Het budget per 1 maart 2022

Voor de ISDE subsidie 2022 is in totaal €228 miljoen beschikbaar. De subsidie is door zowel particulieren als de zakelijke markt aan te vragen bij het nemen van diverse maatregelen.

In de maanden januari en februari zijn al volop aanvragen gedaan voor de kunststof kozijnen subsidie 2022, maar ook voor de andere maatregelen liggen er al behoorlijk wat aanvragen. Er zijn in de eerste twee maanden in totaal 10.211 aanvragen gedaan voor een totaalbedrag van €29,5 miljoen.

Maatregelen
Geclaimd budget particulieren
Geclaimd budget zakelijke markt
Isolatiemaatregelen
€15,6 miljoen
N.v.t.
Warmtepomp
€7,4 miljoen
€5,2 miljoen
Zonneboiler
€0,6 miljoen
€0,6 miljoen
Warmtenet
< €0,1 miljoen
N.v.t.

Wilt u ook kunststof kozijnen subsidie 2022 aanvragen? Wees er dan op tijd bij, want op = op. Houd er wel rekening mee dat u pas aanspraak kunt maken op de subsidie nádat de kozijnen zijn geplaatst. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de kunststof kozijnen subsidie 2022 van de ISDE? Lees dan hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Het is ook mogelijk om subsidies te combineren!

Sommige gemeentes zullen wellicht ook nog een gemeente subsidie kunststof kozijnen aanbieden. Voorheen was het niet mogelijk om van zowel de gemeentelijke subsidie als de ISDE-subsidie van de RVO gebruik te maken. Dat is tegenwoordig echter wél mogelijk.

Wilt u ook in aanmerking komen voor kunststof kozijnen subsidie 2022?

Zoekt u nog geschikte kunststof kozijnen met isolerend glas om kunststof kozijnen subsidie 2022 aan te kunnen vragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Kunststof kozijnen met uitstekende isolatiewaardes
  • 20 jaar garantie
  • Kunststof kozijnen inclusief montage
  • Al méér dan 20 jaar ervaring

We adviseren u graag gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het gesprek ontvangt u een aanbieding op maat.

Grijp uw kans! Kunststof kozijnen kopen en subsidie aanvragen

Uw kans om te besparen én isoleren. Vraag nu uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat aan voor nieuwe kunststof kozijnen en ontdek de voordelen en mogelijkheden!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico