Energie besparen? Begin vandaag!

De energiekosten blijven stijgen en dat gaat ten koste van uw portemonnee, maar u kunt daar iets aan doen! U kunt namelijk aanzienlijk veel energiekosten besparen met isolerende kunststof kozijnen.

U zult het ongetwijfeld gehoord hebben: de energieprijzen rijzen de pan uit en het zal alleen maar erger worden. Het ene na het andere nieuwsbericht vertelt ons hoeveel extra geld we kwijt zullen zijn en dat dit voor sommige huishoudens voor geldproblemen zal zorgen. U kunt natuurlijk niets veranderen aan deze prijsstijgingen. Een goedkope energieleverancier is niet meer te vinden en overstappen is daarmee ook geen oplossing. Wat u wél kunt doen is ervoor zorgen dat uw energieverbruik omlaag gaat zodat u energiekosten kunt besparen.

Energiekosten besparen met kunststof kozijnen

Wist u dat u aanzienlijk veel geld kunt besparen op de energierekening wanneer uw woning goed geïsoleerd is? In een woning gaat veruit de meeste warmte verloren via ramen en deuren. Als uw ramen en deuren geen goede isolatiewaardes hebben, betekent dit dan ook dat er onnodig veel warmte verloren gaat. Om dit probleem te voorkomen kunt u uw oude kozijnen te vervangen door nieuwe Veka kunststof kozijnen met HR++ glas.

Zowel kunststof kozijnen als HR++ glas hebben uitstekende isolatiewaardes. Samen vormt het dan ook een uitstekend isolerend geheel. De warmte zal in uw woning blijven en u hoeft minder energie te stoken voor een aangenaam warme woning. Logischerwijs zult u bij een lager energieverbruik ook direct verschil merken in de energierekening. Uw kosten zullen aanzienlijk lager zijn.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal eenvoudige tips om energie te besparen in huis. Denk bijvoorbeeld aan apparaten écht uitzetten (niet op de stand-by stand laten staan) en warmere kleding aantrekken zodat u minder vaak de verwarming aan hoeft te zetten.

Dit is het juiste moment om kunststof kozijnen aan te schaffen!

Om te ontsnappen aan een extreem hoge energierekening kunt u dus het beste beginnen met energiekosten besparen. Wilt u dit doen door middel van goede isolatie? Dan is het dit het moment om kunststof kozijnen aan te schaffen!

Niet alleen stijgende energieprijzen zijn een goede aanleiding om uw kozijnen te vervangen. Een andere goede reden is de subsidie die u nu tijdelijk kunt aanvragen voor het aanschaffen van isolerende kozijnen. De ISDE-subsidie kunt u via de RVO aanvragen als u twee of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Zo kunt u uw nieuwe kunststof kozijnen extra voordelig aanschaffen.

Betaal in termijnen en start direct met besparen

Nieuwe kunststof kozijnen kunnen dan wel een oplossing zijn, maar wat als u het geld er niet voor heeft? Dat is geen probleem! Met het Benitech Betaalplan kunt u al vanaf €49,- per maand eigenaar zijn van nieuwe kunststof kozijnen. Zo kunt u al direct beginnen met besparen én uw kunststof kozijnen terugverdienen zonder dat u meteen veel geld kwijt bent.

Ja, ik wil ook een lagere energierekening!

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek op maat en start ook met energiekosten besparen.

Ik wil energie besparen!

We helpen u graag! U kunt ons contactformulier invullen, dan kunnen onze medewerkers contact met u opnemen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico