Onze projecten uit november.

Het is weer de eerste maandag van de maand en dat betekent dat we weer gaan terugblikken op een aantal referenties van de vorige maand.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie november 2020 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Ook in november waren de Benitech monteurs door het hele land te vinden om nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren te plaatsen.

Om u een beter beeld te geven van de woningrenovaties die wij uitvoeren, lichtten we twee woningrenovaties van november kort toe. Hierbij leest u niet alleen meer over de redenen om de oude kozijnen, ramen en/of deuren te vervangen, maar u leest bijvoorbeeld ook over de kozijnprofielen en de kleuren die zijn gebruikt.

Wilt u meer foto’s zien van onze referenties? Op onze referentiepagina kunt u per product foto’s bekijken van recent uitgevoerde woningrenovaties. En bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Via The Feedback Company kunt u de recensies lezen van onze klanten.

Onze referenties in november

We hebben in deze video een kleine selectie gemaakt van de woningrenovaties die we in november hebben uitgevoerd. Hierbij ziet u niet alleen het resultaat ná de renovatie, maar u ziet in sommige gevallen ook hoe de kozijnen, ramen en/of deuren er vóór de woningrenovatie uitzagen.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Genieten van optimale isolatie met Veka kunststof kozijnen inclusief HR++ glas

Een verbeterde isolatie is voor veel mensen een reden om de oude kozijnen te vervangen. Ook bij de bewoners van deze woning was dat de belangrijkste reden. De oude houten kozijnen isoleerden niet optimaal en in combinatie met enkel glas liet de isolatie bij een aantal kozijnen helemaal te wensen over. Daarnaast speelde ook het vele onderhoud van houten kozijnen mee bij de beslissing voor nieuwe kozijnen. Kunststof kozijnen waren dan ook de ideale oplossing voor deze bewoners.

De woning is voorzien van Veka Softline kunststof kozijnen met het zeer goed isolerende HR++ glas. Deze Veka kozijnen staan bekend om de uitstekende isolatie en de onderhoudsvriendelijkheid en voldoen daarmee aan de wensen van de bewoners.

Voor de nieuwe kozijnen is er gekozen voor een andere indeling, waardoor de woning ook meteen een andere uitstraling krijgt. Zo is er nu meer gebruik gemaakt van ramen die open kunnen en zijn er minder vaste ramen. De kozijnen zijn voorzien van twee kleuren. Voor de vaste delen is gekozen voor de kleur crème-wit (RAL 9001) en voor de draaidelen is gekozen voor de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met een houtnerffolie.

Ook het oude houtwerk aan de gevel is vervangen. De woning is nu voorzien van kunststof gevelbekleding in dezelfde kleur als de kozijnen waardoor het goed bij elkaar past. Daarnaast zijn ook de oude voor- en achterdeur vervangen en ook deze zijn in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) uitgevoerd. De ramen, deuren en kozijnen zijn volledig afgewerkt door onze VCA-gecertificeerde monteurs. Zo zijn er bijvoorbeeld ventilatieroosters, horren en vensterbanken geplaatst en zijn de ramen voorzien van slotjes.

Met het vervangen van de rottende houten kozijnen door kunststof kozijnen genieten de bewoners nu van vele voordelen

De belangrijkste reden voor de bewoners om de kozijnen te vervangen was omdat de oude houten kozijnen langzaam begonnen te rotten. Door deze oude houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen genieten de bewoners niet alleen van mooie nieuwe kozijnen, maar ook van de vele voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben ten opzichte van hout. Zo genieten de bewoners nu ook van weinig onderhoud, uitstekende isolatie en een verduurzaming van de woning.

Ook deze woning is voorzien van Veka kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen van Veka zijn van klasse A-kwaliteit waardoor de bewoners gegarandeerd voor een lange tijd optimaal kunnen genieten van de vele voordelen die de kozijnen te bieden hebben.

Voor een deel van de kozijnen is gekozen om zowel het vaste deel als het draaideel in de kleur crème-wit uit te voeren (RAL 9001). Daarnaast is er voor een aantal andere kozijnen gekozen om het draaideel in de kleur zwart blauw met houtnerffolie uit te voeren (RAL 5004). De kozijnen zijn voorzien van het zeer goed isolerende HR++ glas en zijn afgewerkt met horren, ventilatieroosters vensterbanken en slotjes op de ramen.

Wilt u ook uw woning laten renoveren door Benitech Kozijnen?

Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek! U kunt een contactformulier invullen of ons bellen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Is het tijd om uw woning te vernieuwen?

Vul ons formulier in en we nemen contact met u op. U kunt ook bellen naar 088-6001357

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico