Subsidie kunststof kozijnen 2019-2020 - blog

Er is weer subsidie beschikbaar voor de aanschaf van kunststof kozijnen via de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). De subsidie kan vanaf 2 september 2019 worden aangevraagd.

De subsidie loopt door tot 31 december 2020. Er is slechts een beperkt budget beschikbaar dus wees er snel bij, want op = op.

Als eigenaar en bewoner kunt u vanaf 2 september weer de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Tot en met 2020 bedraagt het beschikbare subsidiebedrag €84 miljoen. En daar profiteert u aanzienlijk van bij het vervangen van uw ramen, deuren en kozijnen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor kunststof kozijnen van Benitech voordat de subsidiepot weer leeg is. Dit kan telefonisch op 088-6001357 of via het contactformulier onderaan de pagina. Natuurlijk maakt u dan óók gebruik van onze speciale actie.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidieregeling dient u minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen uit te laten voeren aan uw woning. Nadat de isolerende maatregelen zijn uitgevoerd en betaalt, kunt u de subsidieregeling aanvragen. Verder geldt dat u eigenaar en bewoner bent van de koopwoning en niet eerder de SEEH heeft aangevraagd.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico