Subsidie kunststof kozijnen 2023 aanvragen

Vanaf vandaag, dinsdag 24 januari, is het zover. U kunt de subsidie voor kunststof kozijnen 2023 aanvragen! Wilt u graag weten hoe de subsidie aanvraag in zijn werk gaat en wat u ervoor nodig heeft?
Hand met euromunt voor huis - subsidie kunststof kozijnen 2023 aanvragen

Update kunststof kozijnen subsidie in 2024: goed nieuws, ook in 2024 is er via de ISDE subsidie beschikbaar. Lees in onze blog meer over de subsidie voor kunststof kozijnen in 2024.

Kom ik in aanmerking voor de kunststof kozijnen subsidie van 2023?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten of u in aanmerking komt voor de kunststof kozijnen subsidie van 2023. De RVO heeft daar namelijk een aantal voorwaarden voor opgesteld. Hiervoor verwijzen we u graag naar onze blog over de subsidie voor kunststof kozijnen in 2023. Daar vindt u alle belangrijke informatie met betrekking tot de subsidiemogelijkheden.

Bent u voorbereid op uw subsidie aanvraag?

U kunt de subsidie aanvragen nádat de maatregelen bij u zijn uitgevoerd. Voordat u uw subsidie voor kunststof kozijnen gaat aanvragen, is het verstandig om goed voorbereid te zijn. Er zijn namelijk diverse documenten, meldcodes en gegevens benodigd voor uw subsidie aanvraag. Denk hierbij aan:

  • De meldcode van de genomen isolatiemaatregel.
  • Een gespecificeerde factuur en een betaalbewijs.
  • Details van het product (denk bijvoorbeeld aan merk en typenummer).
  • Aanschafdatum en installatiedatum.
  • Persoonlijke gegevens zoals uw naam en adres.
  • Bedrijfsgegevens van het bedrijf dat de maatregelen heeft uitgevoerd.

Denk eraan dat u voor de aanvraag een DigiD nodig heeft.

Voor een volledig en actueel overzicht kunt u het beste de website van de RVO raadplegen waarop staat wat u moet weten bij het aanvragen van de ISDE subsidie. Daar vindt u alles wat u nodig heeft.

Subsidie kunststof kozijnen aanvragen via de RVO

Zijn de kunststof kozijnen met HR++ glas geplaatst en heeft u alle benodigde gegevens? Dan is het tijd om de subsidie aan te vragen. De subsidie voor kunststof kozijnen kunt u aanvragen via de website van de RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland). Het is belangrijk dat u de aanvraag binnen 24 maanden na de uitvoering indient. Anders heeft u geen recht op subsidie.

Tip: laat u niet één. maar twee maatregelen uitvoeren die onder de ISDE-subsidie vallen? Als dit binnen 24 maanden ná de uitvoering van de eerste maatregel is, worden de subsidiebedragen verdubbeld! Ook als u de subsidie voor de eerste maatregel al heeft ingediend (en ontvangen). U hoeft dus niet meteen allebei de maatregelen tegelijkertijd te nemen.

Wanneer ontvang ik de subsidie?

Zodra u alle documentatie goed heeft aangeleverd, neemt de RVO uw subsidie aanvraag in behandeling. Zij streven ernaar om uw aanvraag binnen 8 weken af te handelen.

Heeft u al kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen?

Goed nieuws! Ook onze kunststof kozijnen met HR++ glas komen in aanmerking voor de subsidie (mits het aantal m2 voldoende is en aan de andere voorwaarden wordt voldaan). Zijn de kozijnen ná 2 april 2022 geplaatst en u heeft nog geen subsidie aangevraagd? Dan kunt u dat nu alsnog doen bij de kunststof kozijnen subsidie voor 2023.

Nog op zoek naar kunststof kozijnen met HR++ glas voor subsidie?

We helpen u graag bij uw zoektocht naar uitstekend isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Samen met u kijken we naar de wensen en mogelijkheden en komen we met een aanbieding op maat. Ook kan de adviseur u verder informeren over de subsidie voor kunststof kozijnen.

Voor een adviesgesprek op maat of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088-6001357 of vul ons contactformulier in. Onze collega's van het Klant Contact Center nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bespaar nu én later: kunststof kozijnen kopen en subsidie aanvragen

Ontdek hoe u kunt profiteren van dubbele voordelen: koop eerst uw hoogwaardige kunststof kozijnen bij ons en vraag vervolgens eenvoudig subsidie aan voor 2023. Bespaar nu op uw investering én geniet later van lagere energiekosten!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico