U kunt €300,- verdienen!

Wilt u €300,- verdienen? Dat kan bij Benitech Kozijnen! Kent u iemand die graag nieuwe kozijnen zou willen? Geef ons de gegevens door en pak die €300!

Geniet u ondertussen van uw nieuwe kunststof kozijnen van Benitech en kent u iemand die ook graag nieuwe kunststof kozijnen zou willen? Dan kunt u €300,- verdienen!

Zijn uw buren, familie, collega's of kennissen geïnteresseerd in nieuwe kunststof kozijnen? Dan kunt u diegene opgeven voor een afspraak met Benitech Kozijnen voor nieuwe kunststof kozijnen! Als u de gegevens doorgeeft, zullen wij een afspraak met een van onze adviseurs inplannen. Zodra er sprake is van een aankoop kunt u aanspraak maken op de vergoeding. Voor elk kozijn krijgt u een vergoeding van €25,- tot maximaal €300,- voor een hele woning.

Meedoen met deze actie?

Wilt u ook €300,- verdienen? Vul dan het formulier in op de actiepagina met uw eigen gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de nieuwe klant die u wilt aanbrengen.

Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico