Dubbel glas kunststof kozijnen

Tegenwoordig beschikken de meeste woningen over dubbel glas. Wanneer u nu op zoek gaat naar kunststof kozijnen met glas, mag u dan ook verwachten dat deze minimaal voorzien zijn van dubbel glas.

Enkel glas is in de jaren 80 grotendeels vervangen voor dubbel glas. Enkel glas zorgt voor veel warmteverlies en hiermee een verhoging van de stookkosten. Ook houdt dit glas weinig tot geen geluid tegen van buitenaf.

Actie: Tijdelijk gratis HR++glas en horren bij Benitech

Benitech is de gevenrenovatiespecialist van Nederland. Wij voorzien al ruim 20 jaar woningeigenaren van een totaaloplossing van de gevelrenovatie. We werken met kwalitatief hoogwaardige kozijnen van de merken Veka en Schüco welke standaard worden voorzien van 24 tot 29 mm HR++ (dubbel gelaagd) glas.

U kunt nu nog profiteren van onze actie van gratis HR++ glas en bijpassende horren. Vult u hiervoor onderstaand contactformulier in en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dubbel glas kunststof kozijnen bij Benitech

Dubbel glas, of te wel HR++ glas is verkrijgbaar voor elk kozijn bij Benitech. HR-glas (hoogrendementsglas) is voorzien van een coating. De ruimte tussen de dubbele beglazing is gevuld met edelgas. Bij een normale dubbele ruit is het glas doorgaans niet voorzien van een extra coating en is de ruimte tussen de beglazing gevuld met lucht. Deze beide aspecten zorgen ervoor dat normaal glas minder isoleert in vergelijking met HR-glas. Zoals de naam HR al doet vermoeden, is dit soort glas van hoge kwaliteit.

De kosten van dubbel glas kunststof kozijnen bij Benitech

Om op voorhand een indicatie te geven is onmogelijk. Dit komt omdat elke opdracht heel erg verschilt kijkende naar de wensen, behoeften en het type woning. Bij Benitech bieden wij u graag een advies op maat. Daarom sturen wij altijd een van onze adviseurs richting locatie zodat alles juist geïnventariseerd kan worden. Zo krijgt u een gratis en vrijblijvend advies op maat.

Kijkende naar de kosten zijn kozijnen nu eenmaal een grote investering voor uw woning. Maar naast de waardevermeerdering van uw huis krijgt u nog meer bijkomende voordelen bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

  • Duurzaam en milieubewust
  • Hoge isolatie van geluid en warmte
  • Geen schilderwerk en geen onderhoudskosten
  • Inbraak werende keurmerken
  • Levensduur tot 70 jaar
  • Eenvoudig schoonmaken
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico