Dubbel glas kunststof kozijnen

Tegenwoordig beschikken de meeste woningen over dubbel glas. Wanneer u nu op zoek gaat naar kunststof kozijnen met glas, mag u dan ook verwachten dat deze minimaal voorzien zijn van dubbel glas.

Dubbel glas kunststof kozijnen bij Benitech

Dubbel glas, of te wel HR++ glas is verkrijgbaar voor elk kozijn bij BENITECH. HR-glas (hoogrendementsglas) is voorzien van een coating. De ruimte tussen de dubbele beglazing is gevuld met edelgas. Bij een normale dubbele ruit is het glas doorgaans niet voorzien van een extra coating en is de ruimte tussen de beglazing gevuld met lucht. Deze beide aspecten zorgen ervoor dat normaal glas minder isoleert in vergelijking met HR-glas. Zoals de naam HR al doet vermoeden, is dit soort glas van hoge kwaliteit.

Actie: Tijdelijk gratis HR++glas en horren!

Benitech is de gevenrenovatiespecialist van Nederland. Wij voorzien al ruim 20 jaar woningeigenaren van een totaaloplossing van de gevelrenovatie. We werken met kwalitatief hoogwaardige kozijnen van de merken Veka en Schüco welke standaard worden voorzien van 24 tot 29 mm HR++ (dubbel gelaagd) glas.

U kunt nu nog profiteren van onze actie van gratis HR++ glas en bijpassende horren. Vult u hiervoor onderstaand contactformulier in en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

De kosten van dubbel glas kunststof kozijnen

Om op voorhand de prijs voor kunststof kozijnen dubbel glas te geven is onmogelijk. Dit komt omdat elke opdracht heel erg verschilt kijkende naar de wensen, behoeften en het type woning. Bij BENITECH bieden wij u graag een advies op maat. Daarom sturen wij altijd een van onze adviseurs richting locatie zodat alles juist geïnventariseerd kan worden. Zo krijgt u een gratis en vrijblijvend advies op maat.

Kijkende naar de kosten zijn kozijnen nu eenmaal een grote investering voor uw woning. Maar naast de waardevermeerdering van uw huis krijgt u nog meer bijkomende voordelen bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

Kozijnen per maand betalen: flexibiliteit in betalen!

BENITECH Betaalplan

Zoekt u flexibele betaalopties voor uw nieuwe kozijnen? Kies voor betalen per maand! Al vanaf 49 euro per maand.

Sfeerbeeld vrouw in keuken met kunststof kozijn

Waarom kiest u voor kunststof kozijnen met dubbel glas?

Kunststof kozijnen inclusief HR++ glas

Vraag nu uw aanbieding op maat aan voor kunststof kozijnen en profiteer nog van onze actie waarbij u het glas en de horren gratis krijgt.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Overzicht reviewscore Benitech Kozijnen en 2 reviews uit juli 2024
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico