Garantie kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een forse investering. Het is dan ook van belang dat de kunststof kozijnen een lange levensduur hebben. Bij Benitech geven wij 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Wij geven 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit en we willen dat u zorgeloos kunst genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Benitech werkt conform het VKG

Bij Benitech Kozijnen krijgen we steeds vaker mensen aan de telefoon die een onprettige situatie hebben meegemaakt met betrekking tot de aanbetaling of garanties van kunststof kozijnen. Omdat wij dit vervelend vinden om te horen en we het zelf graag voorkomen, werken wij conform het VKG keurmerk maar dan met 20 jaar garantie op kunststof kozijnen. Daarnaast werken wij zonder aanbetaling. U betaalt dus pas ná de montage van uw kunststof kozijnen.

Levensduur kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur mits ze goed gemonteerd en onderhouden worden. De montage bij Benitech wordt gedaan door VCA-gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring. Het goed onderhouden van de kunststof kozijnen betreft alleen het halfjaarlijks schoonmaken van de kunststof kozijnen met een vochtige doek.

Garantiebepalingen kunststof kozijnen Benitech

Benitech waarborgt de kwaliteiten van de producten die wij leveren door hier garanties op te geven. De garantiebepalingen zijn altijd gebaseerd op normaal particulier gebruik en onderhoud. Wij geven garantie op:

  • De constructie en de montage van de kozijnen voor een periode van 10 + 10 = 20 jaar
  • De luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar
  • De deugdelijkheid van het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar
  • De deugdelijkheid van kit voor 1 jaar

Voordelen Benitech Kozijnen:

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Financiering mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Ja, ik wil meer informatie over kunststof kozijnen en de garantie!

Door middel van het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico