Levensduur kunststof kozijnen

De levensduur van kunststof kozijnen is enorm lang. Dat is ook één van de redenen dat kunststof kozijnen de laatste jaren zoveel aan populariteit winnen.

Door experts wordt gezegd dat kunststof kozijnen gemiddeld rond de zeventig jaar meegaan. Waardoor deze eenmalige investering zeer lucratief is.

De levensduur van kunststof kozijnen heeft u in eigen hand. De levensduur van kunststof kozijnen zijn namelijk onderhevig aan een aantal factoren.

Factoren die van belang zijn voor een langere levensduur van kunststof kozijnen

De belangrijkste factor voor de levensduur van kunststof kozijnen is de kwaliteit. Bij Benitech werken we uitsluitend met twee gerenommeerde merken. Veka en Schüco staan garant voor kwaliteit en een hoge isolatiewaarde.

Ook de manier van het monteren van kozijnen heeft invloed op de levensduur van kunststof kozijnen. Door het verkeerd monteren van kozijnen wordt de levensduur gelijk verkort. Daarom is het verstandig om dit te laten doen bij de partij waarbij u de kozijnen besteld heeft. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt en voorkomt u verwarring. Ook het onderhoud is van invloed op de levensduur van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen trekken geen vuil of stof aan, maar door het weer kan er toch vuil in aanraking komen met de kunststof kozijnen. Daarom is het verstandig om minimaal één keer per jaar uw kozijnen schoon te maken en in de wax te zetten. Hierdoor blijven u kozijnen in optimale conditie.

Kunststof kozijnen van Benitech

Wilt u meer informatie over Benitech, een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte? Vul dan het onderstaande contactformulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Voordelen Benitech:

  • 20 jaar service & garantie
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Ook genieten van kunststof kozijnen met een lange levensduur?

Vraag nu uw aanbieding op maat aan voor onze topkwaliteit kunststof kozijnen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico