Kunststof kozijnen schoonmaken

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, maar schoonmaken is van belang om de levensduur van uw kunststof kozijnen te verlengen.

Een schoonmaak volstaat als het ongeveer twee keer peer jaar gebeurt. Op deze manier zorgt u voor een mooie uitstraling van uw woning, maar het zorgt er ook voor dat de kunststof kozijnen levensduur verlengd wordt. Benitech is gespecialiseerd in kunststof kozijnen en vertelt u er graag meer over!

Schoonmaken van binnen- en buitenzijde

Het belang van een goede schoonmaak is het verwijderen van de reguliere vervuiling. Aan de buitenzijde moet u denken aan aanslag van luchtvervuiling, van de binnenzijde kunt u denken aan de vervuiling van een open keuken. Aangezien de kozijnen aan de buitenzijde meer te verduren krijgen is het belang daar groot, maar vergeet ook zeker de kozijnen aan de binnenzijde niet!

Hoe kunststof kozijnen schoonmaken?

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is ontzettend simpel. Het dient te worden schoongemaakt met warm water, afwasmiddel of een zeep. Let wel op, dat er geen agressieve schoonmaken middelen worden gebruikt, Zoals oplosmiddelen of schuurmiddelen. Gebruik bovendien geen harde weerstandsproducten zoals een ruwe zeemlap of een koperborstel. Na de schoonmaak is het voldoende om de kozijnen af te spoelen met lauw water. Het droogmaken van de kozijnen is niet nodig.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Meer informatie over kunststof kozijnen?

Geïnteresseerd in onze onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen? Door het ons contactformulier in te vullen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico