Klassieke kunststof kozijnen

Veel bewoners van een jaren 30 woning vinden het lastig om een gevelrenovatie proces uit te voeren aan de woning. Gelukkig zijn er hiervoor klassieke kunststof kozijnen

De klassieke kunststof kozijnen zijn zo ontwikkeld dat ze hetzelfde gevoel creëren en dezelfde sfeer uitstralen als de echte authentieke houten kozijnen. Klassieke kunststof kozijnen zijn in allerlei maten, soorten en kleuren verkrijgbaar bij Benitech.

Sfeervolle kunststof kozijnen

Om de sfeer in uw woning te behouden bij aanschaf van kunststof kozijnen heeft u de volgende drie mogelijkheden.

Kunststof kozijnen met houtlook: Kunststof kozijnen met houtlook sluiten uitstekend aan bij een klassieke of jaren 30 woning. Omdat kunststof kozijnen van vroeger uit bekend staan als gladde en sfeerloze kozijnen, is er nu het houtnerf folie. Dit folie wordt bij de productie op het kozijn aangebracht. Door middel van dit proces is een kunststof kozijn niet meer te onderscheiden van een echt houten kozijn.

Verdiepte kozijnprofielen: Dit werd vroeger vooral veel gebruikt bij de Nederlandse bouw van huizen. Veel woning uit de jaren 30 beschikken nog over deze klassieke stijl. Nu is het ook mogelijk om bij Benitech uw kunststof kozijnen te verkrijgen op een verdiept profiel. In combinatie met het houtnerf folie en het verdiepte kozijn profiel gaat niets van de karakteristieke woning verloren.

Glasroeden: Als laatst hebben wij nog de glasroeden. Een glasroede is een horizontale of verticale houten laat wat in het glas is gezet. Middels deze houten latten is het onderverdelen van het vensterglas mogelijk. Deze glasroeden kunnen in of op het raam worden geplaatst.

Zoals u uit bovenstaande informatie kunt concluderen kunt u goed uw huis met kunststof kozijnen verduurzamen zonder dat uw klassieke stijl verloren gaat. Bent u nu geïnteresseerd in klassieke kunststof kozijnen van Benitech? Vul dan via onderstaand contactformulier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom kiezen voor Benitech?

Stijl en comfort met klassieke kunststof kozijnen

Laat uw woning stralen met klassieke kunststof kozijnen van Benitech! Ontdek hoe onze kozijnen de authentieke sfeer behouden, terwijl u profiteert van modern comfort en duurzaamheid. Vul ons contactformulier in voor een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico