Kunststof kozijnen bedrijven

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen bedrijven die voor u de gehele woningrenovatie doen met aandacht en perfectie? Dan bent u bij Benitech Kozijnen aan het juiste adres!

Benitech is een kunststof kozijnen bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen door heel Nederland.

Benitech Kozijnen, dé aanbieder in kunststof kozijnen

Bij veel kunststof kozijnen bedrijven krijgt u maar 10 jaar garantie. Bij Benitech verdubbelen we deze garantie voor de kunststof kozijnen en de constructie. U heeft dus maar liefst 20 jaar garantie. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van ons product dat wij hier compleet achterstaan.

Conform VKG, maar dan zonder aanbetaling

Waar veel kunststof kozijnen bedrijven met een aanbetaling werken doen wij dat bij Benitech Kozijnen bewust niet. Zodoende zorgen wij voor een stukje extra zekerheid bij onze klanten. Om onze klanten kunststof kozijnen aan te bieden zonder aanbetaling werken wij zonder VKG keurmerk. Uiteraard zijn onze producten en montagewijze wel geheel volgens de richtlijnen van het VKG keurmerk.

Maandelijks betalen mogelijk

Dat de aankoop van kunststof kozijnen voor iedereen mogelijk is, bewijst het Benitech betaalplan. Middels het betaalplan kunt u al eigenaar zijn van nieuwe kunststof kozijnen vanaf €49,- per maand. Deze prijs is inclusief de montage en de volledige afwerking.

Kunststof kozijnen van de beste merken

Veel kunststof kozijnen bedrijven werken met één merk. Bij Benitech willen wij u graag een keuze geven. Bij Benitech werken we met de kunststof profielen van Schüco en Veka. Deze merken staan bekend om de kwaliteit, lange levensduur, veiligheid en duurzaamheid.

De voordelen bij Benitech

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Benitech is hét kunststof kozijnen bedrijf voor uw renovatie!

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico