Kunststof kozijnen en gevelbekleding

Bent u van plan om niet alleen kunststof kozijnen te kopen, maar ook gevelbekleding? In combinatie met kunststof kozijnen kunt u bij ons ook Keralit gevelbekleding kopen.

Dankzij de combinatie van nieuwe kunststof kozijnen en gevelbekleding geeft u uw woning weer een nieuwe, mooie en strakke uitstraling en geniet u van de vele voordelen van kunststof. Wilt u advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Kunststof kozijnen

In ons assortiment kunststof kozijnen hebben we diverse kozijnprofielen van de kunststof kozijnen merken Schüco en Veka. Deze kozijnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn de kozijnen in vele kleuren en stijlen te verkrijgen, ze zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Kortom: beide merken leveren topkwaliteit en behoren dan ook met recht tot de marktleiders van Nederland.

Kunststof gevelbekleding

We werken bij Benitech Kozijnen altijd met Keralit kunststof gevelbekleding. De gevelbekleding van dit merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Met deze gevelbekleding kunt u dan ook gegarandeerd jarenlang genieten van een mooie uitstraling en optimale isolatie.

Kunststof kozijnen en gevelbekleding combineren

Door naast uw oude kozijnen ook uw oude gevelbekleding te vervangen, geniet u van vele voordelen.

  • Kunststof is onderhoudsvriendelijk en door zowel uw kozijnen als gevelbekleding in kunststof uit te voeren heeft u aan beide vrijwel geen onderhoud meer. Dit scheelt niet alleen in tijd en gedoe, maar het scheelt ook enorm in de kosten!
  • Met kunststof geniet u van uitstekende isolatie. Als u alleen uw huidige gevelbekleding of alleen uw huidige kozijnen vervangt, is uw woning nog niet optimaal geïsoleerd. Door voor zowel uw kozijnen als uw gevelbekleding voor kunststof te kiezen heeft u een goed isolerend geheel waardoor u kunt besparen op de energierekening!
  • Eén geheel met een mooie en passende uitstraling. Met nieuwe kozijnen en gevelbekleding creëert u weer een mooie en nieuwe uitstraling voor uw woning. Door beide tegelijkertijd te vervangen zorgt u ervoor dat alles ook goed bij elkaar past. Daarnaast kunt u dan ook eenvoudiger kiezen voor een nieuwe stijl. Heeft u nu bijvoorbeeld uw kozijnen en gevelbekleding in het rood, maar wilt u liever blauw? Als u dan eerst alleen de kozijnen of alleen de gevelbekleding vervangt geeft dat geen mooie uitstraling. Door beide te vervangen kunt u wel heel eenvoudig voor een geheel andere stijl kiezen dan de huidige situatie.

Op maat gemaakt, zoals u het wilt!

Bij Benitech Kozijnen vinden we het belangrijk dat onze producten aansluiten bij uw wensen en uw woning. Daarom maken we altijd alles op maat, ook onze kunststof kozijnen en gevelbekleding. U kiest dus zelf hoe uw gevelbekleding en kozijnen eruit moeten komen te zien. Voor de gevelbekleding bepaalt u onder andere de of er horizontaal of verticaal wordt gemonteerd, de breedte van de gevelbekleding en de kleur. Ook voor kunststof kozijnen kunt u zelf voor een kleur kiezen. Daarnaast bepaalt u onder andere welk kunststof kozijnprofiel er gemonteerd gaat worden, wat de indeling is en welke ramen er geplaatst moeten worden.

Ontvang een aanbieding op maat voor kunststof kozijnen en gevelbekleding

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons via 088 600 1357.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico