Kunststof kozijnen op maat

Benitech levert kunststof kozijnen op maat waarbij de montage en afwerking volledig wordt verzorgd. Indien de technische mogelijkheden het toelaten, kunt alles zelf bepalen. De keuze is dus aan u!

Het soort kozijn, de indeling, kleuren en de stijl zijn voorbeelden van aspecten waar u verschillende keuzes in heeft. Voor kunststof kozijnen op maat bent u bij Benitech dus aan het juiste adres.

Uit welke soorten kunststof kozijnen kan ik kiezen?

Benitech levert kunststof kozijnen van de topmerken Schüco en Veka. Binnen deze merken zijn er verschillende soorten kunststof kozijnen waaruit u kunt kiezen. Beide merken hebben namelijk verschillende series die geleverd kunnen worden. Het kunststof kozijnen merk Schüco heeft bijvoorbeeld de Schüco Corona serie. Deze verdiepte kozijnprofielen zijn niet alleen isolerend en duurzaam, maar zorgen ook nog eens voor een strakke afwerking. Voor het kunststof kozijnen merk Veka is er de Veka softline serie. De Veka softline serie zorgt voor optimale energiebesparing, heeft een lange levensduur en extra stabiliteit.

De indeling

Voor de indeling van een kunststof kozijn zijn er verschillende soorten ramen waaruit u kunt kiezen. De indeling van het kozijn is helemaal aan u. Wilt u alleen vaste delen of ook één of meerdere bewegende delen? Er zijn verschillende opties mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan draai kiep ramen, kiep ramen of valramen.

Kleuren

Ook is het mogelijk om zelf de kleur van uw kunststof kozijnen te kiezen. Voor de binnenzijde leveren we standaard RAL 9001 (crème wit) of RAL 9016 (wit) in een gladde structuur, maar ook een houtnerffolie is mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen voor een folie in de kleuren RAL 7016 (antracietgrijs) of RAL 9005 (jet black). Ook voor de buitenzijde ligt de keuze bij u. Allereerst is er de keuze voor gladde kozijnen of kozijnen met een houtnerf folie. Vervolgens kunt u uit vrijwel alle RAL-kleuren kiezen.

Grootte van de kozijnen

Elk huis is anders en ook de afmetingen van de kozijnen zijn niet overal hetzelfde. Het is van groot belang dat de afmetingen goed opgemeten worden. Hierdoor wordt te veel of te weinig speling van de nieuwe kozijnen voorkomen. Voordat de kozijnen worden gemaakt, komt een technische inmeter van Benitech bij u langs voor het meten van de kozijnen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de afmetingen van uw nieuwe kunststof kozijnen kloppen en uw nieuwe kozijn naadloos aansluit.

Kunststof kozijnen op maat bestellen

Bij Benitech werken we met een adviesgesprek aan huis. Nadat u contact heeft opgenomen voor een adviesaanvraag, komt er vrijblijvend een adviseur langs om uw wensen te bespreken en uw situatie te bekijken. Alle aspecten worden met u besproken, van het soort kozijn tot de indeling en de kleuren. Op basis van uw wensen wordt de offerte opgesteld, waarin alle aspecten worden meegenomen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Nadat u akkoord heeft gegeven komt de technische inmeter langs en wordt alles nogmaals besproken. Pas daarna worden de kozijnen voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Doordat Benitech alles van productie tot montage in eigen beheer heeft, kunnen wij u de service en kwaliteit geven die u verdient. Daarnaast betaalt u bij ons pas na montage!

Voordelen Benitech:

  • Adviesgesprek op maat: gratis en vrijblijvend.
  • Kunststof kozijnen van topkwaliteit.
  • Géén aanbetaling.
  • Maandelijks betalen mogelijk.
  • Geen 10, maar 20 jaar garantie.

Onze andere producten:

Naast dat wij kunststof kozijnen op maat maken, maken wij ook al onze andere producten op maat. Zo kunt u bij ons ook deuren en schuifpuien op maat laten maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Neem dan contact met ons op!

Voor welke kozijnen kiest u?

Weet u al wat uw wensen zijn of bent u er toch nog niet helemaal uit? In beide gevallen komt onze adviseur graag bij u langs! Samen met u worden alle wensen besproken en kan een offerte op maat worden opgesteld. Maak snel een afspraak en u kunt nog profiteren van onze speciale aanbieding.

Ontvang uw op maat gemaakte kunststof kozijnen

Wilt u op maat gemaakte kozijnen? Ontvang een aanbieding op maat tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico