Standaard kunststof kozijnen

Het is tegenwoordig zo gek niet te bedenken of het is mogelijk met kunststof kozijnen. Gelukkig is het ook nog steeds mogelijk om “standaard” kunststof kozijnen te kopen, ook bij Benitech Kozijnen.

Wat zijn standaard kunststof kozijnen?

Bij een aantal kunststof kozijnen bedrijven heeft u de mogelijkheid om (al dan niet online) standaard kunststof kozijnen te bestellen. Bij de meeste bedrijven zijn dit kunststof kozijnen in de kleur crème of wit zonder extra opties. Dat betekent dus geen optie voor houtlook en/of houtnerfeffect, geen horren, geen vensterbanken en geen ventilatieroosters. Ook is er vaak sprake van vaste afmetingen.

Wat er precies onder standaard wordt verstaan zal echter bij elk bedrijf anders zijn. Kijk dus altijd goed naar het precieze aanbod van het kunststof kozijnen bedrijf. Gelukkig is het ook nog steeds mogelijk om “standaard” kunststof kozijnen te kopen, ook bij Benitech Kozijnen.

Kiezen voor standaard of op maat gemaakt?

Sommige kunststof kozijnen aanbieders zullen enkel standaard kunststof kozijnen aanbieden. Er zijn echter ook aanbieders die kunststof kozijnen op maat aanbieden. Doordat deze kozijnen op maat worden gemaakt, kunt u ook voor de standaard opties kiezen. U bepaalt dan namelijk helemaal zelf hoe uw kozijnen eruit komen te zien!

De voor- en nadelen van standaard

De reden om voor standaard kunststof kozijnen te kiezen is vaak het gemak. In sommige gevallen zijn deze standaard kozijnen altijd op voorraad en anders is er vaak een kortere levertijd. Nadeel is dat bij veel bedrijven die standaard kozijnen aanbieden de inmeting vaak niet inbegrepen is. U dient dan zelf de kozijnen in te meten en kiezen voor de juiste kozijnen. Hierbij loopt u het risico dat de bestelde kozijnen uiteindelijk niet zullen passen. Daarnaast komt het ook vaak voor dat de montage niet is inbegrepen. In dat geval kunt u vaak beter voor niet-standaard kiezen en alles uit handen geven aan het kozijnen bedrijf. Hierdoor heeft u er zelf geen omkijken naar en ligt het risico op fouten ook niet bij u!

De voor- en nadelen van op maat gemaakt

Het grootste nadeel bij op maat gemaakte kunststof kozijnen is de levertijd. De kozijnen worden speciaal voor u gemaakt en kunnen dus pas in productie worden genomen als u een aankoop heeft gedaan. Grootste voordeel is natuurlijk dat u helemaal zelf bepaalt hoe uw kozijn eruit komt te zien. U kunt bijvoorbeeld uit een uitgebreid assortiment RAL-kleuren kiezen, houtnerf is mogelijk, u kunt een glassoort kiezen en zo kunt u nog veel meer zelf bepalen. Zo voldoen uw kozijnen volledig aan uw wensen en sluiten ze naadloos aan bij de stijl van uw woning.

Kunststof kozijnen van Benitech

Of u nu voor heel simpel en standaard kiest of liever voor niet-standaard kunststof kozijnen, bij Benitech Kozijnen bent u altijd aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe kunststof kozijnen naadloos aansluiten op uw wensen en de stijl van uw woning. Om deze reden werken we met een adviesgesprek op maat. Een van onze adviseurs komt bij u thuis en kan u gratis en geheel vrijblijvend infomeren over kunststof kozijnen en met u meedenken voor de mogelijkheden. Daarnaast komt de adviseur na het gesprek met een aanbieding op maat waardoor u precies weet wat uw woningrenovatie gaat kosten.

Kiest u ook voor kunststof kozijnen van Benitech? Dan geniet u van vele voordelen!

Ontvang een aanbieding op maat

Ook als u op zoek bent naar standaard kunststof kozijnen komen we graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Want persoonlijke service staat bij ons centraal. Maak nu een afspraak. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico