Kunststof kozijnen leveranciers

Benitech werkt uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco, over deze kunststof kozijnen leveranciers vertellen wij u graag meer!

Kunststof kozijnen van Veka

Veka is een Duitse fabrikant van kozijnprofielen. Alle Veka producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor kozijn profielen. Veka heeft sinds de oprichting in 1969 een grote rol gespeeld in de doorontwikkeling van de profieltechnologie. Mede door deze bijdrage staan de kunststof kozijnen van tegenwoordig zo goed bekent.

Veka kozijnen zijn zeer hoogwaardige kunststof kozijnen die bij Benitech worden voorzien van 24 tot 29mm HR++glas. Benitech is een officiële dealer van kunststof kozijnen van Veka in Nederland. De Veka kozijnen zijn zeer isolerend, veilig en duurzaam en leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Het meest gebruikte kunststof profiel is de Veka Softline. Bij Benitech ontvangt u 20 jaar service en garantie op uw kunststof kozijnen van Veka. Lees hier alles over de voordelen van het Veka Softline profiel.

Kunststof kozijnen van Schüco

Schüco is een toonaangevende aanbieder in het assortiment rondom allerlei gevelsystemen. De producten van Schüco worden wereldwijd veelvuldig toegepast en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, isolatie en duurzaamheid. Bij Benitech is officieel dealer van kunststof kozijnen van het merk Schüco. Bij Benitech ontvangt u 20 jaar service en garantie op uw Schüco kunststof kozijnen.

Bij Schüco is het bekendste kozijnprofiel de Schüco Living Variant. De Schüco Living Variant is in twee verschillende kozijncontouren beschikbaar. Lees hier alles over de voordelen van de Schüco Living Variant.

Kunststof kozijnen bij Benitech

Benitech is officieel dealer van beide kunststof kozijnen leveranciers. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste aanbieden van deze twee A-merken. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis vrijblijvend advies op maat.

De voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Montage door onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service en garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk met het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

De kunststof kozijnen leverancier van Veka en Schüco kunststof kozijnen

Maak vandaag nog een afspraak en ontvang een aanbieding op maat voor uw nieuwe kunststof kozijnen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico