Schüco Living

Het merk Schüco staat voor hoogwaardige kwaliteit en voldoet altijd aan de hoogste eisen als het gaat om design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid. Met Schüco LivIng Variant is dat niet anders.

Dit innovatieve profiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en biedt een aantal grote en vooral aantrekkelijke voordelen. Het profiel zorgt voor meer veiligheid, is zeer energiezuinig, duurzaam en door de vele mogelijkheden op het gebied van vormgeving en uitvoering is er voor iedereen een perfect passende mogelijkheid.

Specificaties

Kunststof kozijnen beschikken over zogenoemde kamersystemen. Deze kamersystemen dienen te zorgen voor de isolatie. Hierbij geldt: hoe meer kamers, des te beter de isolatie is. In tegenstelling tot de meeste kunststof kozijnen, die een 5- of 6-kamersysteem hebben, beschikt de Schüco LivIng Variant over een 7-kamersysteem. Dit betekent dat de isolatie van dit kozijn beter is dan de isolatie van de meeste andere kunststof kozijnen.

Voor de afdichting van het kozijn wordt het dichtingsmateriaal EPDM gebruikt. Dit materiaal wordt al in vele werkgebieden toegepast, maar tot voor kort nog niet voor de afdichting van kunststof kozijnen. De Schüco LivIng Variant is hierbij de eerste die er gebruik van maakt. Met de EPDM-afdichting wordt het afdichten in, met name, moeilijke hoeken verbeterd. Hierbij ontstaan geen afdichtingshoeken waardoor een mooie gesloten hoek ontstaat. Ook zorgt dit materiaal voor een hoge dichtende werking die de gehele gebruiksduur van het kozijn zijn werking behoudt.

De Schüco LivIng Variant is in twee verschillende kozijncontouren beschikbaar. Het profiel kan geleverd worden in een schuine variant die over een hoek van 15 graden beschikt. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een hoekige variant met een hoek van 6 graden.

Kwaliteitskozijnen

Het kozijnenmerk Schüco wordt in de markt voor kunststof kozijnen als een klasse A-merk beschouwd. Alle kozijnen en profielen van Schüco worden in Duitsland gemaakt en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van comfort, veiligheid, energie efficiëntie en design. De goede kwaliteit zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen licht- en weerbestendig, slagvast en vormvast zijn.

Daarnaast is Schüco als eerste begonnen met het toepassen van een EPDM-afdichting. Deze afdichting is van betere kwaliteit, waardoor deze afdichting de gehele gebruiksduur dezelfde hoge dichtende werking heeft in tegenstelling tot afdichtingen van ander materiaal. Ook zorgt deze manier van afdichting voor een mooie, gesloten hoek zonder harde lasnaden.

Kozijnen per maand betalen: flexibiliteit in betalen!

BENITECH Betaalplan

Zoekt u flexibele betaalopties voor uw nieuwe kozijnen? Kies voor betalen per maand! Al vanaf 49 euro per maand.

Sfeerbeeld vrouw in keuken met kunststof kozijn

Design afgestemd op uw wensen

Allereerst kunt u kiezen uit de twee verschillende kozijncontouren van de Schüco LivIng Variant. Hierbij kunt u kiezen voor de schuine of hoekige variant. Het is ook mogelijk om beide typen te combineren. Op deze manier heeft u altijd een contour die aan uw wensen voldoet.

Daarnaast is ook de vorm afhankelijk van uw woning en wensen. U kunt kiezen voor een groot kozijn met een raam, een groot kozijn met meerdere ramen of meerdere kleine kozijnen.

Wat betreft kleuren voor uw kunststof kozijnen biedt Schüco een groot aantal foliën, waardoor u kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en zelfs kunt kiezen voor houtstructuur. Ook beschikt Schüco over een oppervlaktetechnologie die uw ramen en deuren in metallic tinten kan maken. Het is zelfs mogelijk om de binnenzijde en buitenzijde van uw kozijnen een andere kleur te geven. Voor de binnenzijde kunt u alleen kiezen voor de kleuren crème en wit. Voor de buitenzijde geldt dat er vele kleuren mogelijk zijn. Wilt u wit, antraciet, houtnerf of toch wat anders? Door de vele mogelijkheden weet u zeker dat uw kozijnen bij de uitstraling van uw huis passen!

Extra veilig

De Schüco LivIng Variant heeft een grotere bouwdiepte, waardoor het beslag (klinken en sloten) ver naar binnen ligt. Dit zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is voor de inbrekers om nog binnen te kunnen komen. Daarnaast voldoen de kozijnen aan de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, mede door het gecertificeerde hang- en sluitwerk dat eraan bevestigd wordt.

Energiezuinig en duurzaam

Duurzaamheid speelt steeds vaker een belangrijke rol en zo ook in de bouw en renovatie. Het doel is zelfs om in 2020 volledig energie neutraal te bouwen. Schüco speelt hier goed op in met de Schüco LivIng Variant profielen. Van de productie en de eigenschappen van het profiel tot volledige recycling: het gehele proces wordt zo duurzaam mogelijk ingericht. Met dit profiel haalt u dus een zeer duurzaam kozijn in huis!

Doordat het profiel over een 7-kamersysteem met aanslagdichting (EPDM-afdichting) beschikt, is het zeer goed geïsoleerd. In combinatie met HR ++ glas (24 tot 29 mm) is de isolatie nog beter en zal uw energieverbruik afnemen. Dit zal uiteindelijk zorgen voor minder CO2-uitstoot en minder energiekosten. Als bijkomend voordeel van deze goede isolatie wordt bescherming geboden tegen vocht, tocht, koude en lawaai van buitenaf.

Montage op kunststof stelkozijnen

Alle kozijnen worden bij Benitech geplaatst met behulp van kunststof stelkozijnen*. Montage op kunststof stelkozijnen zorgt voor een langere levensduur, een nettere afwerking, nog betere isolatie en nog meer veiligheid. Mede doordat deze montagewijze wordt toegepast, kan Benitech u zelfs 20 jaar garantie bieden!

Schüco LivIng Variant bestellen bij Benitech

Bent u ook toe aan nieuwe kunststof kozijnen en denkt u dat dit het perfecte profiel voor u is? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij komen graag, vrijblijvend, bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Benitech verkoopt ook nog andere kunststof kozijnen van de topmerken Schüco en Veka.

*Bij Benitech plaatsen we waar mogelijk op kunststof stelkozijnen. Onze bouwtechnisch inmeter bepaalt aan de hand van de situatie de montagewijze van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Kies voor kwaliteit en veiligheid met Schüco LivIng Variant kozijnen

Met Schüco LivIng Variant kunststof kozijnen geniet u van een combinatie van topkwaliteit, veiligheid en energie-efficiëntie. Ontdek hoe deze kozijnen uw huis transformeren en vraag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Overzicht reviewscore Benitech Kozijnen en 2 reviews uit mei 2024
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico