Kunststof kozijnen binnen andere kleur dan buiten

Bij Benitech Kozijnen krijgen we vaak de vraag “Kunnen mijn kunststof kozijnen binnen een andere kleur hebben dan buiten?” Ja, dat kan zeker!
Woning met gevel voorzien van zwarte kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen worden altijd op maat gemaakt en daarbij kunt u uit een uitgebreid kleurassortiment zelf de kleuren voor de binnen- én buitenzijde van uw kozijnen kiezen!

Waarom kunststof kozijnen binnen andere kleur dan buiten?

Er zijn vele situaties te bedenken waarom u uw kozijnen binnen van een andere kleur wilt voorzien dan buiten.

Een van de belangrijkste en meest gehoorde redenen is dat de kozijnen moeten passen bij het interieur. Vaak komt het er dan neer op dat de kozijnen aan de binnenzijde wit of crème moeten zijn, terwijl de bewoners voor de buitenzijde juist wel wat meer kleur zouden willen zien. Het kan ook voorkomen dat de bewoners graag willen dat de kozijnen aan de buitenkant aansluiten bij de kozijnen van de buren of de rest van de straat. Ook dan willen de bewoners vaak nog wel een andere kleur aan de binnenzijde omdat de kleur van de buitenzijde niet altijd helemaal hun smaak is.

Daarnaast kan het voorkomen dat de oude kozijnen van hout waren en dat men met kunststof kozijnen ook een houtlook wil creëren om dezelfde uitstraling te behouden. Vaak wordt de buitenzijde dan compleet in dezelfde stijl als de oude kozijnen gedaan, terwijl de bewoners aan de binnenzijde liever strakke witte kunststof kozijnen willen hebben.

Wat uw reden ook is, zorg er in ieder geval voor dat u vooraf goed nadenkt over uw kleurkeuze. Het is namelijk erg lastig om de kunststof kozijnen later nog weer van kleur te veranderen.

Betaalbaar, flexibel én gemakkelijk

Al vanaf 49 euro per maand.

Kleur binnen: RAL 9016 of RAL 9001

De kleur aan de binnenkant van uw kozijnen is bij Benitech Kozijnen standaard wit (RAL 9016) of crème (RAL 9001) met een gladde structuur. Dit geldt voor zowel de ramen (draaidelen) als de kozijnen zelf. Wilt u toch liever een andere kleur? Ook dat is mogelijk! In overleg met de adviseur kunt u kijken naar de andere mogelijkheden.

Uitgebreid kleurenassortiment voor de buitenzijde van uw kozijnen

Kunststof kozijnen kleuren - kleurstalen Veka

Voor de buitenzijde van uw kozijnen kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Tegenwoordig zijn vrijwel alle RAL-kleuren mogelijk en voor elke kleur kunt u kiezen uit een gladde structuur of een houtnerfstructuur.

Twee kleuren combineren

Het is daarnaast ook mogelijk om voor twee kleuren te kiezen voor de buitenzijde van uw kozijnen. Voor het vaste deel en het draaideel kunt u voor beide delen een andere kleur kiezen. We zien hierbij vaak dat voor het vaste deel voor een neutrale kleur, zoals wit of crème, wordt gekozen. Voor het draaideel durven mensen steeds vaker voor een donkere kleur te kiezen zoals de populaire kleur antracietgrijs, staalblauw of monumentgroen.

We maken uw kunststof kozijnen volledig op maat!

U bepaalt bij ons niet alleen zelf de kleuren voor de binnen- en buitenzijde van uw kozijnen, u bepaalt nog veel meer. Onze kunststof kozijnen worden namelijk altijd volledig naar de wensen van onze klanten gemaakt. Grote of kleine kozijnen met één groot raam of met meerdere kleinere ramen? En vaste ramen of draaikiepramen of een combinatie daarvan? Gaat u voor gewoon glas of bijvoorbeeld Satinato glas? De keuze is aan u!

Geniet ook van de andere voordelen van Benitech Kozijnen

  • Kunststof kozijnen van topkwaliteit
  • We regelen uw renovatie van A tot Z en hebben alles in eigen beheer
  • Méér dan 20 jaar ervaring
  • Mogelijkheid om in termijnen te betalen

Ja, ik wil kunststof kozijnen met binnen een andere kleur dan buiten!

We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek op maat en een persoonlijke aanbieding, neem gerust contact met ons op. Kiest u voor kunststof kozijnen van Benitech?

Ontwerp kunststof kozijnen naar uw wens

Vul het contactformulier in en ons team neemt contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Overzicht reviewscore Benitech Kozijnen en 2 reviews uit juni 2024
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico