Kunststof kozijnen oude stijl

De kozijnen van een woning zijn medebepalend voor de uitstraling van de woning. Met name bij woningen met een oude stijl vinden veel mensen het belangrijk om deze stijl te behouden.

Wanneer het tijd is om de kozijnen te vervangen wordt er in veel gevallen dan ook voor dezelfde soort kozijnen gekozen, namelijk houten kozijnen. Maar wist u dat het loont om een afweging tussen kunststof kozijnen of hout te maken? Het is namelijk ook mogelijk om voor kunststof kozijnen oude stijl te kiezen. Hiermee kunt u de oude stijl van uw woning behouden én genieten van een aantal aantrekkelijke voordelen van kunststof.

Behoudt de oude stijl van uw woning met kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen worden volledig op maat gemaakt en hierdoor is het mogelijk om de stijl van uw woning te behouden. Of dit nu modern, landelijk, tijdloos of oud moet zijn: alles is mogelijk. De oude stijl kan bij kunststof kozijnen gerealiseerd worden door bijvoorbeeld speciale kozijnprofielen, een houtlook, glasroeden en bepaalde kleuren.

Om de kozijnen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de stijl van uw woning komt een van onze adviseurs graag bij u langs. De adviseur kan dan bekijken welke mogelijkheden er zijn en welke van deze mogelijkheden het beste aansluiten bij uw wensen en de stijl van uw woning. Op basis van dit gesprek komt de adviseur met een aanbieding op maat.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen oude stijl?

Om zeker te zijn van de gewenste uitstraling is het natuurlijk gemakkelijk om voor exact dezelfde kozijnen en ramen te kiezen. Dit is echter lang niet altijd de beste keuze. In veel gevallen wordt de oude stijl gerealiseerd met materialen die een aantal vervelende nadelen met zich meebrengen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan enkel glas en de houten kozijnen die zorgen voor een slechte isolatiewaarde van uw woning. Kunststof kozijnen oude stijl zorgen daarentegen wél voor zeer goede isolatiewaardes. Daarnaast geniet u nog van vele andere voordelen, zoals:

  • onderhoudsvriendelijk;
  • lange levensduur tot wel 70 jaar;
  • duurzaam;
  • veilig;
  • kostenbesparend.

Op zoek naar kunststof kozijnen oude stijl?

We helpen u graag verder! Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs en ontvang een aanbieding op maat voor kunststof kozijnen oude stijl.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico