Kunststof kozijnen profielen

Bij ons heeft u de keuze uit diverse kunststof kozijnen profielen. We werken uitsluitend met profielen van de topmerken Schüco en Veka. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en 20 jaar garantie.

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat met een van onze adviseurs vertellen we u graag alles over onze kunststof kozijnen.

Veka kunststof kozijn profielen

We hebben één kozijnprofiel van het merk Veka in ons assortiment, namelijk Veka Softline. Veka kunststof kozijnen staan bekend als kwalitatief zeer hoogwaardige kozijnen en het merk Veka is dan ook terecht één van de marktleiders van Nederland. Bij Veka wordt er continu naar gestreefd om de kozijnen te blijven ontwikkelen. Hierdoor bent u met Veka kunststof kozijnen verzekerd van de beste kunststof kozijnen. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat met een van onze adviseurs vertellen we u graag alles over onze kunststof kozijnen.

Veka Softline

Het Veka Softline kozijn is het nieuwste kunststof kozijnen profiel van Veka. Met dit profiel kunt u onder andere genieten van optimale energiebesparing, een zeer lange levensduur en extra stabiliteit.

Het Veka Softline profiel is het meest verkochte profiel uit ons assortiment en dat is niet voor niets. Dankzij het stalen frame en de extra dikke wanden is het een sterk, slagvast en sterk inbraak werend kunststof kozijn. Daarnaast is ook de isolatie van het kozijn uitstekend. Dit komt onder andere door het verdiepte profiel, de isolerende luchtkamers en de dubbele rubberen afdichting.

Schüco kunststof kozijnen profielen

We hebben twee kozijnprofielen van het merk Schüco in ons assortiment, namelijk Schüco Living Variant en Schüco Corona. Ook Schüco is één van de marktleiders van Nederland en daarmee behoren de Schüco kozijnen tot de top van de markt. Bij Schüco zijn duurzaamheid, veiligheid, design en comfort belangrijke uitgangspunten bij het ontwikkelen van nieuwe kunststof kozijnen. Ook met kunststof kozijnen van Schüco bent u dus verzekerd van zeer goede kwaliteit.

Schüco Living Variant

Schüco Living Variant is het nieuwste kozijnprofiel van Schüco en is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Het profiel beschikt over 7 isolerende luchtkamers en hierdoor kunt u genieten van uitstekende isolatiewaardes. Ook voldoet dit nieuwe innovatieve profiel aan de belangrijkste eisen wat betreft duurzaamheid en veiligheid. Zo is het gehele proces zo duurzaam mogelijk ingericht en zorgt de grote inbouwdiepte ervoor dat inbrekers op afstand worden gehouden.

Schüco Corona

Kunststof kozijnen profielenMet het Schüco Corona profiel heeft u een zeer duurzaam en isolerend kozijnprofiel. Dit komt mede door de 5 isolerende luchtkamers, de profieldiepte van 70 mm en het skelet dat verzwaard is met staal. Daarnaast weet u met Schüco Corona Kozijnen zeker dat u kunt kiezen voor kunststof kozijnen die passen bij uw woning. De kozijnen hebben namelijk een design die past bij elke woning en ze zorgen voor een strakke afwerking.

De voordelen van kunststof kozijnen van Benitech

Voor welke kunststof kozijnen u ook kiest, bij Benitech Kozijnen zit u altijd goed! U geniet onder andere van de volgende voordelen:

  • We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken, ook voor ons hang- en sluitwerk.
  • Onze ervaren VCA-gecertificeerde monteurs zorgen voor een zorgvuldige en nette plaatsing
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren
  • Méér dan 20 jaar ervaring
  • Betaling ná montage, u loopt dus geen risico
  • U ontvangt 20 jaar garantie
  • Uitstekende service

Voor welk kunst stof kozijnen profiel kiest u?

Ons meest verkochte profiel is Veka Softline, maar u kunt natuurlijk ook voor een ander profiel kiezen. Weet u al voor welk profiel u kiest? Of bent u er nog niet helemaal uit? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs voor een adviesgesprek op maat bij u thuis. Zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en zullen u een aanbieding op maat doen.

Het beste kunststof kozijnen profiel voor u!

Onze adviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar het juiste kunststof kozijnprofiel. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en ontdek het kunststof kozijn profiel dat bij u past!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico