Kunststof kozijnen reinigen

Kunststof kozijnen reinigen is een jaarlijks terugkomend onderdeel. Twee keer per jaar kunststof kozijnen reinigen volstaat al om optimaal te kunnen blijven genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Buiten het feit dat het aanzicht van uw huis en stralender uitziet zorgt het tweemaal per jaar reinigen van uw kunststof kozijnen van Benitech ook dat het beter tegen weersinvloeden kan.

Het belang van kunststof kozijnen reinigen

Alhoewel kunststof kozijnen bekend staan om de onderhoudsarme eigenschappen is het periodiek reinigen van de kunststof kozijnen van belang. Naast dat het reinigen van de kunststof kozijnen zorgt voor een betere uitstraling voor het huis en weerstand tegen weersinvloeden is het reinigen ook van belang om de levensduur van de kunststof kozijnen te verlengen.

Hoe kunststof kozijnen reinigen?

Voor het reinigen van kunststof kozijnen hoeven er geen chemische schoonmaakmiddelen gebruikt te worden. Een warm sopje met een zachte spons of doek volstaat al. Voor het sopje kunt u gebruik maken van allesreiniger, zeep of afwasmiddel. Na het reinigen van de kunststof kozijnen volstaat het al om de kozijnen af te spoelen met lauw water. De kunststof kozijnen kunt u beter niet schoonwrijven. De wrijving veroorzaak namelijk een elektrostatische oplading bij PVC. Dit zorgt ervoor dat stofdeeltjes worden aangetrokken.

Kunststof kozijnen van Benitech

Als u geïnteresseerd bent in onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen van Benitech neem dan gerust contact met ons op middels ons contactformulier.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico