Kunststof kozijnen schuifpui

Een kunststof kozijnen schuifpui is een absolute aanwinst voor uw woning.

Door een kunststof kozijnen schuifpui bespaart u ruimte omdat er geen draaicirkel van toepassing is en daarnaast laat een kunststof kozijnen schuifpui uw woning naadloos aansluiten op uw tuin. Bij Benitech Kozijnen hebben we een ruim aanbod kunststof kozijnen schuifpuien. Zo is er altijd een schuifpui die het beste bij u en uw woning past.

Zwarte kunststof kozijnen schuifpui

Zwarte kunststof kozijnen en schuifpuien hebben de laatste jaren ontzettend veel aan populariteit gewonnen. Door zwarte kunststof kozijnen schuifpuien creëert u een unieke uitstraling aan uw woning en krijgt het een industriële uitstraling. Als u geïnteresseerd bent in een zwarte kunststof kozijnen schuifpui kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs bij u thuis.

Kunststof kozijnen schuifpui van Benitech

Voor kunststof kozijnen schuifpuien bent u bij Benitech Kozijnen aan het juiste adres. Met méér dan 20 jaar ervaring in de kunststof kozijnen branche weten we als geen ander hoe wij uw woning optimaal kunnen renoveren. Daarnaast zijn onze kunststof kozijnen schuifpuien:

 • Duurzaam
 • Lange levensduur
 • Goed betaalbaar
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Isolerend

Ook wordt de montage van onze kunststof producten uitsluitend gedaan door VCA-gecertificeerde monteurs. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en jarenlang wooncomfort. Ook wij zijn verzekerd van onze kwaliteit. Daarom garanderen wij 10 + 10 = 20 jaar garantie op onze producten, dus ook op de aanschaf van een kunststof kozijnen schuifpui.

Kunststof topmerken

Bij Benitech werken we uitsluitend met kunststof producten van de hoogste kwaliteit. Met Veka en Schüco bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten.

Kunststof kozijnen schuifpui gespreid betalen

Bij Benitech kunt u voor een klein bedrag in de maand al eigenaar zijn van een nieuwe kunststof kozijnen schuifpui middels het Benitech Betaalplan. In een vrijblijvende afspraak kunnen onze adviseurs u meer vertellen over de mogelijkheden van gespreid betalen. Daarnaast werkt Benitech Kozijnen ook zonder aanbetaling.

Waarom kiest u voor een schuifpui van Benitech?

 • Extra zware en brede schuifpui profielen met stalen versterkingen.
 • Optimale stabiliteit en perfecte vormgeving.
 • Inclusief veiligheidsglas, afwerking en montage.
 • Waar mogelijk monteert Benitech op kunststof stelkozijnen (in sommige gevallen zal dit niet mogelijk zijn). De montagewijze van de pui wordt ter plekke bepaald door de bouwtechnisch inmeter.
 • Tocht of lekkages zijn verleden tijd.
 • 10 + 10 = 20 jaar product garantie & 10 + 10 = 20 jaar garantie op het schuifwerk.
 • Inbraakwerend door Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en gekeurd hang- en sluitwerk conform NEN 5096.

Kunststof kozijnen schuifpui aanbieding op maat

Maak een afspraak voor een adviesgesprek en ontvang een aanbieding op maat. Liever direct contact? Bel ons op 088 600 1357.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico