Kunststof kozijnen voordelen

Kunststof kozijnen bieden u veel voordelen! Dat is ook terug te zien in de populariteit van kunststof kozijnen.

Bij Benitech Kozijnen kijken we uiteraard niet gek op van de populariteit van kunststof kozijnen. De vraag naar kunststof kozijnen is enorm gestegen vanwege de uitstekende levensduur en de hoge kwaliteit van het kunststof. Bij Benitech werken wij uitsluitend met kunststof kozijnen en daarom vertellen wij u hier graag meer over.

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen. Hieronder lichten wij graag per onderdeel de voordelen van een kunststof kozijn toe.

Isolatie: De isolatie van kunststof kozijnen is uitstekend. De isolatie van een kozijn is te meten aan de hand van een U-waarde. De U-waarde van een kunststof kozijn ligt gemiddeld rond de 1,2. Hiervoor geldt hoe lager de waarde hoe beter. Bij een kunststof kozijn ligt de gemiddelde U-waarde rond de 2,4, dit is een stuk hoger. Klik hier voor meer informatie over de U-waarde van kozijnen. Aangezien de isolatie van kunststof kozijnen heel hoog ligt kunt u veel op uw maandelijkse energiekosten besparen. Dit kan tot wel 30% schelen op uw huidige maandelijkse energiekosten.

Levensduur en onderhoud: De levensduur van kunststof kozijnen ligt aanmerkelijk hoger in vergelijking met de levensduur van houten kozijnen. Kunststof kozijnen kunnen tot wel 70 jaar meegaan. Bij houten kozijnen valt er een onderscheid te maken met hard- en zachthout. De levensduur van hardhout is vergelijkbaar met dat van kunststof. Maar de levensduur van zachthout is slechts 25 jaar. Mits je voldoet aan de hoge onderhoudsvoorwaarden van houten kozijnen. Kunststof kozijnen hebben veel voordelen kijkend naar het onderhoud. Bij kunststof kozijnen volstaat het onderhoud al wanneer er een halfjaarlijkse schoonmaakbeurt plaatsvindt.

Veiligheid: De veiligheid van kunststof kozijnen kan gewaarborgd worden aan de hand van het SKG-keurmerk en het PKWV-keurmerk. Hiermee wordt de inbraakveiligheid gegarandeerd. Hiernaast zijn al onze kunststof kozijnen voorzien van een stalen frame aan de binnenzijde. Dit zorgt voor extra stabiliteit in de woning. Lees hier meer over de kunststof kozijnen keurmerken!

Kunststof kozijnen bij Benitech

Bij Benitech zijn alle kunststof kozijnen in verschillende modellen, soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Het beeld van veel mensen bij kunststof kozijnen is dat het sfeerloze en gladde kozijnen zijn. Dit is met het nieuwe houtnerf folie verleden tijd. Hiernaast leveren wij uitsluitend kunststof kozijnen van de A-merken Veka en Schüco. Alle producten monteren wij zelf. Dit wordt gedaan door onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen. Zo kunnen wij u gerust 20 jaar garantie op onze producten bieden.

Alle voordelen op een rij!

  • Isoleren beter dan hout en aluminium
  • Hoeven niet elke 2 tot 3 jaar geschilderd te worden
  • Gemiddelde levensduur van 50 tot 70 jaar
  • Verkrijgbaar met houtlook
  • Zeer duurzaam
  • 20 jaar service & garantie
  • U betaalt pas na montage

Ook de kunststof kozijnen voordelen ervaren?

Neem vandaag nog contact op en plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek,. Liever direct contact? Bel ons op 088 600 1357.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico