Verschillende modellen kunststof kozijnen

Benitech is al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Wij werken met de A-merken Veka en Schüco en bieden een ruim aanbod verschillende modellen van kunststof kozijnen.

De verschillende modellen

Momenteel zijn er twee modellen kunststof kozijnen die bij ons eruit springen kijkende naar populariteit. Het top-profiel van Veka, de Veka Softline en het profiel van Schüco, de Schüco Living Variant.

Veka Softline

Het Veka Softline profiel is een innovatief en vernieuwd kozijn wat een aantal aantrekkelijke voordelen met zich meebrengt. Dit profiel beschikt over een aantal details waardoor de beste isolatiewaarden kunnen worden gewaarborgd. Allereerst is het profiel voorzien van meerdere interne luchtkamers. Een luchtkamer in een kozijn dient ervoor dat de lucht binnen in stil staat. Hoe meer luchtkamers een kozijn bevat, des te beter is de isolatiewaarde. Hiernaast beschikt het Veka profiel van een verdiepte bouw, zodat het een luxe uitstraling heeft.

Het Veka Softline profiel beschikt hiernaast ook over bepaalde aspecten die bijdragen aan een hoge woonveiligheid. Het is van binnenuit voorzien van een stalenframe en het beschikt over het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Schüco Living Variant

Het nieuwste profiel van Schüco voldoet aan alle eisen als het gaat om design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid. Het innovatieve Schüco Living Variant is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en het biedt nu nog meer veiligheid en energiezuinigheid.

Ook de Schüco Living Variant beschikt over zeven interne luchtkamers. Dit betekent dat de isolatie van dit kozijn beter is in vergelijking met veel andere kunststof kozijnen. De isolatiewaarde van de Schüco Living Variant en de Veka Softline is gelijkwaardig. De kozijnen van Schüco zijn gespecialiseerd in een juiste afdichting. In alle kleine hoeken sluit het kozijn naadloos aan.

Welk model past het best bij u?

Door middel van het invullen van onderstaand contact formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Hier kunt u een afspraak inplannen wanneer er een van onze adviseurs bij u langskomt. Dan kan onze adviseur al uw wensen inventariseren en tot een passend kozijn profiel komen.

Waarom kiezen voor Benitech

Ontdek het kunststof kozijnen model dat bij u past!

Onze adviseurs helpen u graag om te kijken welk model kunststof kozijnen het meest geschikt is voor u. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat bij u thuis. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico