Kunststof kozijnen zelf plaatsen

Benitech is al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Wij bieden u een totaal oplossing voor uw woningrenovatie. Kunststof kozijnen zelf plaatsen raden wij u niet aan.

Wij werken uitsluitend met de Duitse A-merken Veka en Schüco. Wanneer u kunststof kozijnen bij Benitech afneemt kunt u rekenen op een zorgeloos traject. Bij de eerste kennismaking komt altijd een van onze adviseurs bij u op locatie om alle opties door te nemen.

Montage door Benitech

Wanneer u uw woning renovatie laat uitvoeren door Benitech, kunt u uitgaan van een zorgeloos traject. Het plaatsen van kunststof kozijnen is geen gemakkelijke klus en daarom wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. Daarom kunt u dit het best over laten aan onze eigen ervaren VCA-gecertificeerde vakmensen. Omdat wij alles in eigen hand hebben en vertrouwen op onze producten en ervaring. Kunnen wij u gerust 20 jaar service, nazorg en garantie geven op onze kunststof kozijnen. Bij Benitech werken wij volgens de richtlijnen van de volgende keurmerken: KOMO, VKG en het SKG-keurmerk. Lees hier meer over de keurmerken!

Kunststof kozijnen zelf plaatsen

Het zelf plaatsen van uw kunststof kozijnen is bij Benitech niet mogelijk en raden wij u ook ten zeerste af. Aangezien het zelf plaatsen van de kunststof kozijnen veel risico’s met zich meebrengt raden wij u aan om uw kozijnen af te nemen bij een totaalaanbieder. Hierbij loopt u zelf geen risico’s op het foutief plaatsen van de kunststof kozijnen en zo loopt u geen onnodig financieel risico. Het hele traject vanaf het inmeten tot aan de afwerking van de kunststof kozijnen, kunt u het best uitbesteden aan ervaren professionals. Bekijk hier ons veel gekozen Veka kunststof kozijn profiel.

Tijdelijke actie:

Bij Benitech kunt u nu nog profiteren van onze tijdelijke kunststof kozijnen actie. U ontvangt nu nog bij aanschaf van kunststof kozijnen gratis HR++glas en bijpassende horren.

Waarom kiezen voor Benitech:

  • Persoonlijke en vrijblijvende offerte
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Eigen kozijn productie in Nederland
  • Officiële dealer van Veka en Schüco
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Laat uw kunststof kozijnen plaatsen en geniet van kwaliteit

Als u kunststof kozijnen koopt bij Benitech Kozijnen verzorgen onze ervaren en deskundige monteurs ook de montage voor u. Neem vandaag nog contact op, ontdek de voordelen en plan een adviesgesprek op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico